Working 9 to 5

Nu är det bara jobb som gäller för min del. Är dock väldigt exalterad över det.

Jag får genast ett annat schema på veckodagarna när det är jobb som står högst. När jag i normalt sett planerar mina dagar själv finns det ju tid för det mesta bara man planerar. Nu är det jobb från halv 9 till halv 6 vilket helt enkelt begränsar kvällsaktiviteterna. Men det ska nog gå bra.

Helgen som gick var en rolig sådan. På fredagen blev det utgång på East och Sturehof, lördagen gick åt till släktövningar och söndagen spenderade jag tillsammans med Debbie, mammsen och solsidan. Mysigt!

Denna vecka blir det lite olika middagar och helgen är ganska oplanerad vilket är skönt. På lördag ska jag dock iväg och hoppa hästen nedan vilket helt klart är en höjdpunkt.


Well, det var väl allt för nu.
Toodles!

Då var det fredag

En vecka har gått och det är fredag igen. How nice!

Idag är det snack om after work med klassen. Det är många som valde att göra sin praktik i Stockholm, vilket är kul eftersom vi då helt enkelt bara flyttade klassen. :)

Annars är planerna för helgen smått diffusa. Jag har fortfarande lite kvar i inflyttningsprocessen hos mami, så det ska vi göra något åt.

I'll get back to you later, now: work work!

Toodles!

Pictures from SA

Some highlights from my break...




Well, that's what you will get for this time.
Toodles!

More

Jag har även fastnat för denna låten just nu.
Den är ju inte ny direkt men jag har fått en period då jag inte kan sluta lyssna på den.


Usher - More


Toodles!

Chilli

Hittade en fantastisk butik här om dagen när jag var i Sickla, nämligen inredningsbutiken Chilli.
Tydligen har den varit placerad i ett av husen där redan i april förra året, men det har jag helt missat.
De hade ett enormt sortiment av både det ena och det andra. Kul tyckte jag! Äntligen en rolig inredningsbutik i närheten.
Hur som helst, spana in butiken här:
www.chillistore.se
Toodles!

Så där ja...

Då var det 2011 och jag är tillbaka i den "nya" vardagen som innebär praktik på Atlas Copco. Visserligen får jag sköta mitt jobb själv denna vecka då min handledare är i Indien.
Jag har dock fullt upp ändå.

Jag har haft ett fantastiskt jullov i Sydafrika och sitter på kvällarna och funderar på hur och när jag kan åka tillbaka.

Nu är jag dock laddad för sista terminen och jag ser dessutom fram emot att spendera kommande 10 veckor i min hemstad, Stockholm och inte Umeå!!!!!

Well, I'm back så hang in there so kommer det lite bilder från Sydafrika som, om jag får säga det själv, är rätt coola :)


Toodles!

RSS 2.0