GOTT NYTT ÅR!!!

Vi njuter av varm sol och underbara stränder.
I kväll ska vi spendera tiden på hotellets New Years Gala Dinner. Det ser väldigt lovande ut...
Allt är underbart här och jag längtar inte hem riktigt än.
Hoppas ni får en riktigt kul och bra kväll, låt champagnen flöda...det ska jag göra i alla fall.
Toodles!
(det fungerar inte att lägga upp bilder så ni får se mer när jag kommer hem).

Off to Gambia...

Nu åker vi om några minuter till flygplatsen och sen vidare mot värmen.
Kommer därmed troligtvis inte bli ngn uppdatering på en vecka. Misstänker nämligen att uppkopplingen där nere kommer vara något sämre än här.
Hoppas ni får en riktigt bra nyårsafton.
Så Gott Nytt År i förskott.
Toodles!

Weekend at Village

Jag har nu festat för sista gången på Village. Fredagen var riktigt bra, dock lång kväll och fest ända fram till stängning. Igår var vi bra sega och började med drinkar på Grodan för att sen sluta upp på Village. Gäspande gjorde vi försök till att dansa och det var tungt men vi fick någon halvtimme av intensiv dans. Kul! 
Vi lyckades fastna på en hel del bilder också, speciellt på Sofias kamera. Hur får man 500 bilder på två dagar? Jo man spenderar den med Sofia. Kul var det i alla fall...
Nu måste jag göra min favoritsyssla, nämligen packa. I natt bär det av till Gambia...
Toodles!

5 år sedan

Det har redan gått fem år sedan jag upplevde den värsta dagen i mitt liv. Tsunamin 2004...
Det är en overklig känsla när jag tänker på att det redan gått 5 år. Jag kan inte undvika att tänka på det som hände och vilken tur vi hade. 
Till alla som gick åt i denna katastrof:
Vila i frid

Då dansar syrsorna igen...

Då var julafton över och det är ett år tills vi får samlas för att avnjuta denna dag ännu en gång.
Dagen har varit härlig och jag känner mig trött men väldigt nöjd. Det har varit glatt sällskap hela dagen och jag har absolut ingenting att klaga på.
Peter har även kommit på sitt eget ordspråk som ingen riktigt kan förklara, inte ens han själv men "Då dansar syrsorna igen" är vad han kommit på. 
 
Hoppas ni hade en lika bra julafton som jag.
Nu är det dags att sova, 
Toodles!

GOD JUL

Jag har ju redan haft en liten julafton hemma hos pappa men idag är det faktiskt riktiga julafton.
Vi ska iväg till kusinerna och ha en riktigt mysig dag. Glögg, Kalle-Anka, spel, mat, julklappar och framför allt riktigt bra sällskap.
Hoppas alla ni får en underbar julafton.
GOD JUL PÅ ER...
Toodles!

Så mycket för en lugn jul...

Idag är en ytterligare dag med fullspäckat schema. Jag och Peter ska snart iväg till NK 
för att shoppa lite med pappa och Eva. Vi ska sedan vidare till Prinsen för lunch och i samband med lunchen kommer även Patric och möter upp oss. Efter det kör Patric och jag vidare på julklappsshoppingen. 

Vi ska även efter shoppingen iväg på bowling för att jag sedan ska äta julmiddag hemma hos mamma. 
Så det är dags att sätta fart på dagen.
Vi ses i julstressen...
Toodles!

Måndag på Soap Bar

Igår åt vi först julbord på East vilket var helt perfekt!
Så himla gott, istället för det vanliga julbordet fick vi East´s asiatiska goda mat. 
Efter middagen gick ansvarsfulla Louise hem medan jag och Sofia insåg att vår kväll var inte över. 
Vi bestämde oss därmed för att gå in på Soap Bar för några drinkar. Vi lyckades ha sällskap med halva Handels högskolan också, så det blev mycket ekonomisnack. 
Sammanfattningsvis var det en väldigt lyckad kväll och det var kul att vara ute i Sthlm igen.
Nu ska jag slå in lite paket.
Toodles!

Julhelg

Helgen har spenderat mestadels hemma hos pappa. Vi har haft den stora årliga julmiddagen som var helt fantastisk. Alltid lika kul att träffa släkten och äta god mat. Igår hade vi lilla julafton hos pappa och det var ordentlig julstämning med den perfekta granen och allt man kan tänkas vilja ha under julen. 
Nu ska jag iväg med Debbie och köra runt i staden. Vi ska till Ikea och hänga lite och göra lite allt möjligt. Sen i kväll är den julbord på East med Första fyran. 
Have a lovely day!
Toodles!

Celebration

Det är dags för Big Celebration då jag nästan är helt klar med städning och packning. Lägenheten skiner och väskan är som sagt snart full. Det är alltså dags att fira för att jag är klar och för att det är jullov. Låten som hjälp mig igenom denna kväll heter lämpligt nog "Celebration" från Madonna. Jag blir väldigt peppad varje gång jag hör låten, så den har verkligen hjälpt mig idag. =)
The Celebration will continue tomorrow when i'm coming back to Stockholm....yeeaaahii!!
Sleep tight people,
Toodles!

Alltid lika kul...

Det är ju känt att bilderna i passet och på legitimationerna är extremt svåra att bli bra på. Jag hämtade ut mitt körkort för några dagar sen och för första gången ser jag inte som en fånge eller något annat konstigt vilket är bra. Däremot ser jag väldigt sur ut men jag skyller på att jag var nervös för provet när jag tog bilden :)
Check it out..
Haha, komiskt!!! :)
Toodles!

Packing, my favorite??!!

Nu har jag verkligen satt igång och börjat packa. Som vanligt tar det en väldig tid för mig att packa dels för att jag vill prova allt i min garderob innan jag bestämmer mig för vad som ska ned, dels för att det är så extremt tråkigt att packa. 
Hur som helst processen börjar ta sig och jag har väl kommit ungefär halvvägs skulle jag tro. Gucci hjälper mig inte direkt då han ska sitta på allt jag viker och dessutom vill hon ju ha all uppmärksamhet och att vi ska leka är mycket viktigare än att jag ska packa.
Det ser ut ungefär så här:
Jag ska väl fortsätta så jag blir klar någon gång...
Toodles!

Händigt

Idag var jag iväg en sväng till skolan och hade föreläsning i InDesign. Jag har sedan spenderat resten av eftermiddagen med att tvätta, städa och tro det eller ej men rensa avlopp.
Väldigt otrevligt men nödvändigt. Jag känner mig nu också väldigt händig och duktig som lyckades med detta.
Jag ska nu fortsätta med packning och allt som behöver göras innan avresan på fredag.
Take care, 
Toodles!

The hunting continues...

Jag har nu även ätit middag med Peter och för att fortsätta jakten på julstämning bestämde jag mig för att göra en riktig dukning till middagen idag.
Det blev faktiskt väldigt mysigt och jag känner mig redan bättre. En mysig middag, lite julpynt och julmusik kan göra mycket. Till och med Gucci som kom hem idag uppskattade skorna i palmen. Jag visste väl hela tiden att hon älskat skor hon med. 
Plus det har jag ju faktiskt köpt lite julklappar idag också vilket jag har legat lite efter med.
Nu ska jag sova...
Toodles!

Hunting for christmas

Jag hade den i oktober men sen tog någon den ifrån mig... julstämningen... vart tog den vägen?
Jag älskar julen och tycker att det är en väldigt mysig tid på året och jag brukar därmed vara tidig med att lyssna på julmusik och så vidare. I år hade jag den men sen försvann den men nu har jag fått nog och vill ha tillbaka stämningen. Jag har då börjat mitt projekt med att sätta julmusiken på repeat och tagit fram de få julsaker jag äger och börjat pynta :) 
Här är mitt resultat:
Har man ingen gran får man använda de växter man har...
Eftersom jag gillar skor, använder jag också gärna skor istället för traditionella julkulor. Dock tyckte jag att denna svarta med guld på passade sig fint i palmen med skorna. Jag inhandlade detta julgranspynt på Harrods förra året och jag hade faktiskt glömt bort att jag hade dem men de låg gömda bland alla andra julsaker. 
Nu ska jag fortsätta min jakt på julstämningen...
Toodles!

Luciaglöggen blev Luciaölen

Jag är tillbaka i Umeå efter en vistelse i Malmö. Igår åkte jag tillbaka och mellanlandade på Arlanda i några timmar. Jag letade efter glögg men fick ingen respons på det och fick då istället sätta mig på O'Learys och titta på fotboll och ta en öl. Det var inte helt fel det heller faktiskt, inte så mycket Luciastämning men det fick duga. 
Nu rullar det på med skola denna vecka, sen bär det av mot Stockholm igen på fredag och då kära vänner checkar jag ut för jullov. Ska bli så otroligt skönt måste jag säga. Träffa alla vänner som spritt ut sig runt om i världen ramlar hem till holmen och firas jul kommer det att göras ordentligt kan jag tala om. 
Well well, time to pack up and make a list for what I need to pack again.
Toodles!

2009-12-11 - TGIF

Finally Friday!
Nu ska åka in till staden och försöka hinna med att klippa mig. Håret är i stort behov av just detta så vi får se om jag lyckas. Jag brukar sällan våga gå till en ny frisör bara sådär, jag menar jag har gjort det och lärt mig av misstagen som ofta uppstått när jag gjort precis detta. Men idag får det lov att bli så här eftersom jag verkligen måste klippa mig. En sak till har jag lärt mig av de tidigare klippningarna i alla fall och det är att ta alltid med en tofs och tillräckligt mycket pengar så jag kan köpa en mössa eller keps efteråt.
Ja ja, dags att rulla iväg till bussen.
Toodles!

Extremt underhållande

Jag måste bara säga att jag tycker att det är extremt underhållande att titta på "Kvällsöppet med Ekdal" på TV4 där åsikterna flödar. För det första diskuterades det idag om att julen borde vara en alkoholfri helg och att det är väldigt många barn som är otrygga när föräldrarna dricker alkohol. Jag vet inte riktigt om jag tycker att julen borde bli vit och att alkohol bör förbjudas, jag kan dock köpa att man måste ha barnen i åtanke när man dricker. 
Det roligaste var ju dock när det diskuterades om Tiger Woods otrohet mot Elin. Många roliga åsikter sprudlade ut och som sagt det var underhållande. Svenska folket är underhållande, i alla fall när det gäller debatter. :)
Nu ska jag sova,
Toodles!

Hockey

Kvällen har bestått av bland annat hockey. Jag var iväg och stöttade älskade AIK som också lyckades vinna idag med 2-3 mot Malmö.
Resten av dagen har försökt lära mig Adobe Illustrator vilket inte var det lättaste jag varit med om men jag antar det tar sin lilla tid att lära sig dessa program.
Nu ska jag snart sova, 
Toodles!

Weekend update

Fredagen spenderades som sagt hemma hos Sophia med "på spåret" i rutan.
Lördagen sysselsattes med städning och sedan förfest hemma hos Linn, där det bjöds på glögg och julstämning. Mawi åkte sedan ner till "TC", det vill säga jag och Magda åkte till Teater Caféet för utgång på Club Zoo. 
Bruna Mawi och jag lyckades även ha på oss samma outfit vilket vi tyckte var extremt roligt :) Sammanfattningsvis, Mawi did it again, one more successful night out on town :) 
Jag har inte de senaste bilderna från helgen men så här såg vi ut för några veckor sedan på Club Sockerbeat:
 
Söndagen bestod av morgonen i Umeå, glöggfest i Stockholm på eftermiddagen och kvällen i Malmö.
Nu är det måndag och dags för en ny vecka med nya möjligheter.
Ha en bra dag, 
Toodles!

True words...

A wise man once said:

"Experience is what you get when you don't get what you want"
I must say that i do agree...
Toodles!

Just another friday

Helg igen och denna fredagskväll ska jag spendera hemma hos Sophia. 
Det är premiär för "På Spåret" och det ska tydligen göras egen pizza. 
I morgon ska jag ha stor städning, eller så lyder planen i alla fall. Måste hinna städningen innan jag åker hem för jul och det kommer bli lite svårt eftersom jag ska bort igen på söndag. 
Ja ja, kanske ska börja klä på mig och kila iväg till bussen.
Ha en riktigt bra fredag!
Toodles!

Äntligen över...

Idag fick jag ytterligare en förtjänad vuxenpoäng. Körkortet är äntligen avklarat!
Jag har precis avslutat en middag med Peter för att fira lite och jag måste säga att jag inte riktigt har fattat det ännu men vilken lättnad. Det känns helt underbart att det äntligen är över. 
Morgonen började med teoriprov som jag inte kände mig 100% förberedd på men det gick vägen och jag åkte hem, drack lite red bull för att vara säker på att inte somna under uppkörningen. Körningen flöt på väldigt bra och det kändes ganska enkelt så slutet gott allting gott. 
Ja ja, nu ska jag plugga lite innan jag äntligen ska försöka sova en hel natt utan att vakna av att jag i drömmen kuggar uppkörningen. 
Toodles!

2009-12-02

2 December, already!!!!
Som vanligt tycket jag att det är helt sjukt att tiden går så fort. Känns som jag påpekar just detta hela tiden men det är faktiskt så att jag tycker verkligen det. Sen april i år har tiden sprungit så fort så jag knappt hunnit reflektera över vad jag gjort sen dess. Snart är det ett år sen vi var i Thailand vilket det inte alls känns som. 
Snart åker vi till Gambia som kändes så långt borta alldeles nyss. 
Vi har snart gått halva vår utbildning på universitetet...tiden springer!!
Nu ska jag skriva ihop min önskelista :)
Vi hörs senare...
Toodles!

Back in Umeå!

Igår kom jag tillbaka till Umeå efter en skön helg hemma i Sthlm. Dagarna fylldes med shopping, gott sällskap, Stockholm horse show och goda middagar. 
I fredags hade jag och Debbie vår egen pubrunda som gick ut på att gå till barer vi normalt aldrig skulle gå till. Reglerna sade också att det var varannan bar som dök upp vi skulle gå in på, vi följde inte riktigt den regeln men ungefär. Det var en väldigt lyckad kväll. Lördagen spenderades på NK med Petra och kvällen på Horse show. Söndagen var också horse show och sen middag hemma hos pappsen. 
Nu är det körkortsteori som gäller för hela slanten, sedan följt av skola. Det är sista veckan på detta moment vilket känns skönt. Då kan jag använda kommande helg till annat än plugg med gott samvete. 
Nu måste jag snart sova lite, det är en viktig dag i morgon.
Sov gott, 
Toodles!

RSS 2.0