Sista dagen

Idag är det sista dagen innan det bär av tillbaka till landet med kylan. Vi ska spela på en av våra favoritklubbar idag nämligen Marbella Golf. De senaste dagarna har varit blandade resultat, det har gått bra överlag för mig så jag är glad. Det har varit  underbart väder varje dag och vi har avslutat dagarna med riktigt bra middagar. 
Igår fick jag till lite shopping också som satte ett plus på den dagen. 
I förrgår såg herrarna i sällskapet väldigt entusiastiska ut efter att både jag och Eva gjort riktigt bra resultat medan de själva slog ut i skogen...
Min kamera har för övrigt gått sönder under detta äventyr då den tappade en liten lucka när den låg i golfbilen så jag har inte lyckats ta fler bilder tyvärr. 
Nu måste jag äta frukost, ha en bra lördag...
Toodles!

golfday four och sänkning idag igen

Idag spelade vi som sagt på Naranjos golfklubb som är en riktigt bra bana. Jag fick ihop 40 poäng även idag vilket ledde till att jag sänkte mig igen, från 20.4 till 18.8. Jag känner ett riktigt bra flyt med spelet vilket är kul.
I morgon ska vi spela på Los Lagos som även den är en riktigt bra bana och tillhör en av mina favoriter spelmässigt då det är en rolig bana. Vi får se hur det går, men nu ska jag sova!
Toodles!

Sänkning

Från 22.0 i hcp till 20.4 :D
Jag sänkte mig idag med 1.4 poäng och jag är riktigt nöjd. Golfen flyter på riktigt bra och jag har hittat den känslan jag vill ha, så det finns inte mycket att klaga på i nuläget. 
Det har varit spridda resultat gällande de övriga spelarna i gänget.
Idag stannade jag hemma från restaurangbesöket då hemtentan höll mig kvar här, men jag hinner nog klart i morgon bitti innan golfen så då är detta över vilket ska bli väldigt skönt. 
Vi ska spela på Los Naranjos i morgon som är en bra klubb. Många svenskar som är medlemmar där och jag har spelat bra på den banan förut så jag hoppas kunna stå för mitt nya handikapp och få 36 eller mer poäng i morgon :)
Nu ska jag sova, hoppas ni haft en bra dag!
Toodles!

Golfday one

Vi har nu avslutat golfdag nummer ett och resultatet blev förvånansvärt bra. Jag hade absolut inga förhoppningar på dagens prestation i morse men jag förvånade mig själv och spelade hyfsat stabilt hela dagen. 
Dagens tävling bestod av min och Peters totalsumma poäng emot pappas och Evas total...vi vann med 10 poäng!!
Alltså kan jag nöjd med dagen och resultatet. Nu sitter jag och försöker åstadkomma en hemtenta som inte går riktigt lika bra, men det är bara att försöka bita ihop. Den måste ju göras och ju fortare den är klar desto fortare kan jag slappna av. 
Dessa två bilder är från dagens golf:
 
Nu måste jag återgå till mina böcker...
Toodles!

Mina sötnosar!

Mina käraste vänner Debbie & Elfie gav mig massa rosa presenter igår när vi hade middag och de hade som vanligt skrivit en dikt till mig som de alltid gör. Jag ville så gärna dela med mig av detta och bestämde mig därmed för att filma när de läste upp den. Ha i åtanke att de inte haft något genrep inför detta utan fick ställa upp ändå. Det som ingick i denna rosa låda är följande: en rosa iskubslåda med bilar som format, ett rosa doftljus, ett stresshjärta, ett rosabandet, en kokosnöt doftande tvål och själva rosa lådan. 
 Titta på dikten själva:
 
Helt underbart! :D :D
Tack mina sötnosar för ett "vackert" tal och för att ni är underbara vänner...
Nu ska jag sova innan en golfdag nummer 1 drar igång.
Toodles!

Back in Puerto Banus

Äntligen!!!!!!!!
Det var tre år sen sist men nu är jag tillbaka i ett av mina favoritställen i världen nämligen Marbella och Puerto Banus. Efter ett mellanstopp i Bryssel på några timmar (inklusive ett starbucks besök) kom vi fram till Malagas flygplats och bilen tog oss sedan hit. 
Vi bor i samma lägenhetshotell som vi alltid bott i och jag har samma rum som jag alltid haft vilket gör att allt är helt perfekt. Vi fick med oss allt bagage och golfklubborna får vi levererade hem om några minuter. 
Snart ska vi ner och inhandla spanska delikatesser för att kunna göra våra lunch mackor som vi alltid gör för att ta med oss till golfbanan. 
Middag i kväll kommer bestå av musslor på en av de riktigt bra skaldjursrestaurangerna i hamnen.
Nu ska vi kila iväg och handla lite oliver :) 
Jag håller er uppdaterade, hoppas ni får en lika härlig lördagskväll som jag tänker ha idag.
Toodles!

To Trystan

This one is for my dear friend Trystan who's from Aussie and believe it or not but he dosen't speak swedish.
Well Trys, looking forward to our apartments in spain and i hope to see you soon.
Lets say Hi to Bianca here as well so she know that we haven't forgot about her.
Me and Trystan in Stockholm last year :)
That's it for now, have a good day mate...
Toodles!

Hets plugg i sthlm

God förmiddag på er!
Nu sitter jag i min kära hemstad igen och har böckerna framme och redo att starta hemtenta 2. 
Idag kommer det bli hets pluggning hela dagen, sen kommer min bästaste vänner Debbie och Louise och räddar mig från böckerna och vi ska då istället ha möte angående USA-resan nästa höst. Sedan rullar kvällen vidare med lite buffé, släkt och vänner. Mysig kväll kommer det bli helt enkelt!
Jag måste sätta igång med arbetet nu, vi hörs därmed senare.
Toodles!

Off to sthlm again!

Då var det dags igen, om en knapp timme åker jag, Gucci, Peter och Pavey till flygplatsen med packning för golfvecka i Marbella plus att jag ska vara kvar i sthlm veckan efter och jobba på Scandinavian boat show. Detta innebär alltså: Övervikt!!!!!!!!!
Som vanligt har denna packning/städningsprocess varit lång och stressig. Jag måste skynda mig lite nu för att hinna klart. Jag återkommer med mer roliga händelser när jag kommit hem till sjöstaden igen.
Toodles!

Happy Birthday - Me :D

Idag är dagen då jag fyller 21. Detta ville jag som jag nämnt tidigare fira mig själv för.
Jag fick tårta på sängen även om jag var tvungen att hämta den från kylskåpet själv, men det var själva känslan att få äta tårta till frukost och dessutom i sängen. 
'
Nu ska jag snart kila iväg till skolan, i kväll ska min käre bror bjuda på "nånting" som han uttryckte sig igår, så vi får väl se vad det blir. :D
Ha en bra dag, 
Toodles!

Om 57 minuter är jag 21...

...detta är lite konstigt!
För en månad sedan trodde jag att jag skulle fylla 22 eftersom jag kallat mig själv 21 senaste månaderna. Men när vi sedan kom in i diskussionen insåg vi att jag faktiskt inte hade fyllt 21 ännu, men nu är det dags.
Det finns inte längre ett enda casino som står säkert men det är ungefär det enda jag vill säga med denna födelsedag. Eftersom jag knappt själv kom ihåg att jag fyllde år räknar jag inte heller med att någon annan ska göra det heller så jag köpte en tårta till mig själv och ljus som jag ska tända för mig själv i morgon bitti. Jag antar att Gucci får stå för sången om jag nu står för tårtan. Just nu verkar dock Guccis engagemang ligga mer åt sömn än någonting annat så det är väl dags för mig att göra detsamma strax.  
Gucci får visa sig på en bild där hon presenterar sig själv lite bättre än i nuläget. 
Jag lovar att dokumentera vårt firande, vi hörs i morgon.
Toodles!

Navigare reunion

När jag kommer hem från Spanien igen, dröjer det bara två dagar innan ett av de roligaste eventen på länge kommer att äga rum. Navigare Yachting ska nämligen ha en reunion fest och jag tror att det kommer bli en super lyckad kväll. Jag ser alltså fram emot detta väldigt mycket :)

Jag hoppas också att så många som möjligt kan komma och uppleva denna kväll. 

Jag vet att det kommer bli kul eftersom jag och Afrodite och Axel kommer att vara där och vad mer än så behövs egentligen? :)

 

Ha det så bra, 

Toodles!


Oh My God It's Monday

Herregud, det är måndag igen och vi är tillbaka i skolan. Idag ska vi skriva en kommunikationspolicy vilket är ganska roligt. Dock är vi lite sega så den första timmen gick åt till att gå igenom helgens höjdpunkter.
Det ligger frost på marken och det börjar bli väldigt kallt här nu vilket även känns inne i skolan, inte helt okej!
Här är lite härliga färgglada bilder från i lördags:
  
 
Nu måste vi fokusera lite,
Toodles!

Partynight

Igår blev det fest för hela slanten. Det var en rolig kväll men idag har det varit lite små segt måste jag säga. Peter jag och Afrodite åt middag och återfick äntligen lite energi men det blir sänggång nu i alla fall.
I morgon blir det plugg och städning av lägenheten. 
Ska sätta kameran på laddning nu så jag kan lägga upp bilder från helgen i morgon.
Sov gott,
Toodles!

Förberedelser inför i morgon

I morgon ska jag hålla i en liten tillställning som ska ske hos min bror. Jag fyller ju år på tisdag och passar då på att fira mig själv denna helg. Det blir inget storslaget som förra året även om min planering antydde det från början. Men med tanke på att lokalen jag tänkt använda brann ner uppstod lite problem. Därmed fick det bli så här, en liten mindre fest med nära och kära. 
Nu har jag äntligen gjort klart mina muffins som tagit sin tid att göra måste jag erkänna. Jag är dock hyfsat nöjd med resultatet och att jag inte brände alla kakor eller tappade plåten eller liknande. Det blev inte så många men jag får hoppas att dom smakar desto bättre. Först till kvarn får det bli i morgon kväll
Här är slutresultatet:
Nu ska jag hälla upp lite vin och äta middag. Det blir lugn kväll i kväll med Gucci och idol, uppladdning för i morgon. Ha en bra fredagskväll,
Toodles!

Shopping by night

Jag har precis investerat i ett par nya skor som jag tror kan komma till användning nu till vintern.
Visserligen inte vinterskor men fortfarande bättre än pumps.
Jag hittade dessa skönheter från hemsidan: 
www.skonamig.se 
Nä nu måste jag koncentrera mig lite på pågående landskamp i fotbollen.
Toodles!

Chai latte & finslip

Hemtentan är så gott som klar. Jag ska nu sätta mig för sista gången och gå igenom språk och detaljer. Med en hemmagjord chailatte vid min sida ska jag försöka ta mig igenom sista biten nu.
I kväll blir det middag med Peter, då han också har hemtenta som ska in i morgon så vi ska äta "celebration dinner" som jag tror kommer bestå av lax och potatis. 
Wish me luck,
Toodles!

Ändrade planer

Årets julresa bär nu iväg till Gambia istället för Bahamas (som jag gärna åkt till i och för sig). 
Vi har hittat ett jätte härligt hotell och det ska bli väldigt roligt att få se Afrikas kultur. 
Den 28/12 bär det av för lite sol och värme och det känns riktigt bra att ha något att se fram emot.
 
  
Toodles!

Melissa Horn...

...gör riktigt bra musik! 
Hon var med på nyhetsmorgon här om dagen och jag måste säga att musiken är riktigt bra.
Helgen har annars varit lugn och härlig. Bio igår och jag såg "Äntligen Midsommar", det var en rolig film som visade sig vara bättre än jag trodde. 
Nu måste jag fortsätta plugga, hemtentan börjar närma sig sitt slut men jag har fortfarande en liten bit kvar.
Toodles!

TGIF

Thank God It's Friday...again!
Äntligen helg, denna vecka har varit extremt intensiv och bara handlat om skolan. 
Nu är det helg och jag ska verkligen ta helg också, inte sitta och plugg hela långa dagarna. Jag tror att denna helg kommer att inkludera bio, hemmahäng och ja, jag vet inte mer än så. Vi får se...
Jag har precis kommit hem från bilskolan och ska snart bege mig ner till skolan i några timmar innan jag checkar ut för helgen. Nu ska jag äta frukost.
Toodles!

Snart helg igen...

Torsdag eftermiddag och vi sitter i skolan som vanligt. Vi har mer eller mindre bott här senaste veckorna, först in sist ut. Nu är det snart helg i alla fall och det ska bli paus från pluggandet. 
Här har jag lite bilder som får tala för hur rolig förra helgen var:
 
   
Toodles!

Årets bästa låt

Denna låt spelas om och om igen nu i skolan.
Från filmen "The Hungover" som i sig är den bästa filmen någonsin presenterar jag:
Stu's Song...
ENJOY!!!!

Amanda i fokus

Grattis Amanda, hon är officiellt klar med fråga 1 på hemtentan.
I och med detta uttalande vill jag bara poängtera att min dag inte varit speciellt händelserik...
Toodles!

Management by walking around...

Nu sitter vi i skolan och pluggar. Vi diskuterar organisationsteori och analyserar både det ena och det andra.
Helgen var väldigt lyckad med utgång i fredags på E-puben då det var liveband. Magda, Amanda och Jag rockade loss som vanligt. I lördags bjöds det på kräftor och tacopaj som sedan ledde till utgång på Rex, där vi sjöng och dansade ännu mer till schlagermusik. 
Denna vecka kommer att bli en intensiv vecka endast bestående av studier!
Just denna vecka är management by walking around inte vår största prioritet. 
Back to the books...
Toodles!

Norrlandskultur

Igår kväll gjorde jag och Sanna den mest kända norrlandsrätten, nämligen palt.
Jag hade aldrig smakat det förut men kände ändå ett starkt behov att utvidga mina vyer och testa maträtten.
Vi gjorde allt själva och jag måste säga att slutresultatet blev ändå helt okej. 
Kanske inte min nya favoriträtt men inte så äckligt så jag inte kunde äta det. 
Jag glömde min kamera så jag har tyvärr inga bilder på konstverken men ni får föreställa er istället.
Nu: Frukost...
Toodles!

RSS 2.0