Utgång eller inte det är frågan?

Det är onsdag och jag har lovat att åka till "Ego" och hälsa på Felix och Pontus många gånger nu under sommaren men det har aldrig blivit av. Detta är näst sista chansen innan jag åker tillbaka till norra delen av Sverige så jag ställer mig nu frågan, ska jag gå ut eller inte?

Beslutsångest...

Plus att ska jag gå ut, what to wear? Mina kläder som dessutom är ouppackade från Frankrike eftersom jag varit borta ända tills nu så det är inte mycket som står till rätta just nu..


Vi får se hur kvällen utvecklar sig :)

Toodles!



Göteborg's coming up

I morgon kväll bär det av till Götet för min del. Jag ska iväg på en båtmässa och jobba för Navigare, d.v.s. charterföretaget jag jobbade för i Grekland 2007. Jag trodde att detta skulle bli en sommar utan ett besök i gbg men det visade sig vara fel. Dock blir det nog bara jobb men känslan av att vara i Göteborg är alltid härlig.

Senaste gången jag var i Göteborg var på Göteborg cityrace när STCC var där och körde. Eftersom Tools är huvudsponsorer på två bilar var jag självklart med och supportade.



I'll keep you updated,

Toodles!

Sommarens drinkar

En av sommarens viktigaste ingrediens är ju sommardrinkarna.
Glada färger och syrliga smaker kan i alla fall få mig på bra sommarhumör.
I sommar har jag dels uppfunnit en egen drink av det vi hade i lägenheten i Frankrike som blev väldigt lyckad. Men jag har även upptäckt en extremt god drink med Jessica när vi var på Pontus By The Sea senast. Jag vet dock inte vad den heter men så här ser skönheterna ut:
Här har vi "Living The Dream" en fräsch drink med en touch av Kiwi.
Drinken till vänster är helt klart sommarens vinnare. En gurkdrink som man bara måste prova.
Den finns som sagt på Pontus By The Sea, Go and try it!
Toodles!

Jag får komma hem igen...

Äntligen får jag komma hem till lägenheten i sjöstaden igen. Efter det att min bror insjuknade och kanske fick svininfluensan har jag varit portad från lägenheten p.g a. smittrisk. Jag har därmed gömt mig på landställena och hemma hos pappa, men idag får jag komma hem. 

Igår spelade jag och pappa en runda golf, vilket var väldigt kul. Vi spelade korthålsbanan på Bromma golf och det var bra träning ska jag säga. Dock har jag fått spela med Peters klubbor hela sommaren då mina står kvar uppe i Umeå. Det är iofs lika bra det eftersom jag kommer behöva ligga i hårdträning inför golfveckan i Marbella som vi åker till i höst. 


 
Vi får hoppas att det går lika bra som senaste gången vi var där :)


Toodles!

Life isn't always easy...


Det finns alltid någon som har det lite jobbigare...

Not an endless summer

Nu har jag kommit tillbaka till internetsäkra områden och kan därmed blogga lite mer regelbundet.

Den börjar närma sig sitt slut...
Jag hade hoppats på en sommar utan slut men det kanske var lite att ta i. 

Det har dock sammanfattningsvis varit en mycket rolig och händelserik sommar, fylld med alla möjliga typer av aktiviteter.
Jag kom hem i lördags från en vecka tillsammans med Debbie på mina landställen. Vi spenderade dagarna ute på Husarö och Ingarö med att läsa och titta på filmer. Det var en lugn vecka men en av de skönaste på väldigt länge. 
Frankrike får också högsta betyg. Det var jätte skönt att spendera åtminstone 10 dagar i bara värme och sol. 

 

Nu väntar två veckor med blandat innehåll innan jag åker tillbaka till Umeå. 
Igår lördagskväll var jag supporter åt pappa och farbror Robban på midnattsloppet. De båda fick väldigt bra resultat i mina ögon. Igår var vi och tränade golf på Bromma Golf och kvällen gick åt till att titta på friidrott.



Om det inte regnar ikväll blir det lite golf med pappa annars blir det nog bio eller liknande.
Nu ska jag äta lunch,

Toodles!


France

God eftermiddag alla vänner, eller Bonjour kanske jag ska dra till med.

Hoppas allt står väl till hemma i Sverige och att ni njuter av den sol som finns. Jag har minsann hört att det solen varit framme och lyst upp lite i landet. Låter trevligt och det är alltid lika kul att höra att jag lyckas vara borta från Sverige varje gång det äntligen är sol. Men det är bara säga Grattis till er som är hemma.

Jag är i alla fall i Frankrike nu och har det riktigt bra. Det finns absolut ingenting att klaga på här. Vädret är lika pålitligt som vanligt, solen lyser många timmar varje dag och värmer luften så mycket så jag var tvugnen att gå in o svalka mig lite. Vi hade kusinen Ola på besök ett par dagar här nere och han förgyllde tillvaron, speciellt för Peter då de två satt fastklistrade framför shackbrädet eller backgammon.
Jag själv avnjöt lite rosé i solstolen istället och krossade dem i kortspelet plump senare på kvällen.

Vi har ätit extremt god mat och jag har blivit förvånad över min egen aptit trots detta varma väder. Jag och pappa tog även en sväng till Monaco och stannade till i små orter på vägen och fotade för fullt.
Imorgon åker vi til St. Tropez för dagen och ikväll blir det middag i Cannes.

På lördag är min gissning att jag kommer befinna mig på stranden en sista gång innan avresan hem mot svenska breddgrader sker på söndag förmiddag. Jag hoppas att ni njuter av sista tiden på semstern nu och som Ola skulle uttryckt sig:

"Living the dream"

Tänk så hela tiden så kommer allt att kännas ännu bättre, eller hur Ola?
Nu är det dags för ett dopp i poolen, talk to you soon.

Toodles!


RSS 2.0