Sist, sist, sist och sist

Vi är äntligen här i West Palm Beach, men vi höll på att fasta i New York en dag mer än vad vi planerat.

Nedan följer en liten historia om hur det gick för oss att ta oss till USA.

Det började med att vi boardade planet på Arlanda och vi gick och gick och till sist inser vi att fan, vi sitter längst bak. Planet var utrustat för en cirka tre timmars flygning, d.v.s. inga egna skärmar på stolarna eller någon annan förmån som man brukar ha när man flyger längre flygningar. Hur som helst, vi kommer bak till våra stolar och inser väldigt snabbt att det stinker urin från toaletterna som ligger precis bakom oss. Jag och Louise fick ta till skydd, vilket innebar att vi virade in oss i sjalarna och viftade till flygvärdinnorna att göra något åt detta. Det löste sig och vi lyckades till och med byta till oss stolen brevid oss så att Sofia kunde sitta med oss.


Framme i New York kom vi såklart av planet sist. Vi kom därmed sist i kön till passkontrollen. Som i sin tur gjorde att vi kom sist till bagaget där även våra väskor kom sist.

När vi fått väskorna har vi cirka 20 minuter på oss innan vårt plan skulle gå till Florida, med andra ord, vi missade planet. Vi kom konstigt nog sist i kön till att få nya boardingkort, men vi fick dom till slut och vi kom på en standby biljett till ett plan som skulle gå tre timmar senare. Nöjda gick vi genom säkerhetskontrollen som egentligen stängt men som fick ha öppet pga av oss. 

Efter lite mat och Starbucks ställde vi oss i kön för att boarda planet igen och alla som hade biljett gick på och vi var cirka 20 personer som hade standby biljett. Ni kan därmed föreställa er hur mycket alla ville på planet, men vi krigade och Louise fick till slut flygvärden att acceptera oss tre som absolut sista passagerare på planet. Yes!!!!!!
Vi sprang ner i gången och kom på planet och vi gick och gick och gick ner i planet tills vi insåg att vi sitter längst bak och utan fönster. Kul! Men vi var glada att få sitta på planet över huvud taget. 

På grund av förseningen missade vi även tåget till WPB så vi fick ta en taxi men till slut kom vi fram i alla fall. Hela och med allt bagage. Slutet gott, allting gott.


Toodles!








 


I'm off...

Finally the day is here...
I'm off to Florida, see you in three weeks!
Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan men tar inte med mig datorn utan det får bli från Sofias.
Toodles!

Hej då landet, tack för i sommar!   Nu ...

img_0786 (MMS)

Hej då landet, tack för i sommar!   Nu sitter jag på Ingarö och har haft en jätte mysig dag. Snart ska vi dock åka härifrån och jag ska hem och packa och tvätta. Kan inte riktigt förstå att sommaren i Sverige är över för min del. Tur i alla fall att jag hann ta en tur med min lilla Bella (dvs lilla båten) en sväng igår, annars hade hon inte fått åka något i sommar.  Ja ja, nu ska vi packa ihop det sista. Toodles!


Dagens fångst... Jag är galet stolt över a...

img_0783 (MMS)

Dagens fångst... Jag är galet stolt över att ha fiskat upp dom helt själv tillsammans med kusin Patric :) Vi var riktigt duktiga framåt slutet medan vi hade en lite sämre start då ingen vågade ta i fisken som vi fått upp. Tur att papporna finns med en hjälpande hand ibland :)  Nu ska vi avnjuta maten och sen blir det yatzy.  Toodles!


Herregud...

...vilken kväll!
Det började hos Sofia med champagne, drinkar, cashewnötter, hög musik och alla andra ingredienser du kan tänkas behöva för den ultimata förfesten.
Vi åkte sedan vidare till Rose för att mötas av massa dansande turister.
(Det är lite tomt på stockholmare nu eftersom alla är på Gotland).
Kvällen innehöll mycket skratt och dans och ännu mer skratt :)
För att spetsa kvällen lite extra drog vi även vidare till Solidaritet och avslutade sedan kvällen på olika håll allihop. Det vill säga vi alla tappade bort varandra ganska snabbt där inne. Det var dock fortfarande väldigt kul :)
(And by the way Christian, dåligt beslut att inte komma dit...)
Jaja, nu är det brunch på landet på Ingarö som gäller med fina släkten.
Quality time - yes!
Toodles!

Semestern!

Självklart skulle det bli kallaste dagen på hela sommaren när jag äntligen åkte ut till landet för en dag av bara slappande. Jag har legat och hängt i soffan, läst tidningar och pratat med mami.
Visserligen inte fy skam, men jag hade hellre suttit ute om jag fått välja.
Å andra sidan ska jag nog få tillräckligt med sol från och med onsdag och tre veckor framåt när vi drar en runda till Florida.
Då blir det troligtvis många dagar som blir fyllda med strandhäng precis som i Gambia i vintras.
Have a good friday night.
Toodles!

Gott med namnsdagsmiddag! Vi har haft en s...

img_0775 (MMS)

Gott med namnsdagsmiddag! Vi har haft en super mysig kväll på terassen på landet. Jätte god middag och en riktig sommarkväll. Det är så skönt med semester, jag kan inte ens beskriva känslan med ord.  Nu blir det lite friidrott och sen sängdags. Toodles!


Mawi har namnsdag idag!

Idag mina kära vänner är det inte vilken dag som helst, utan Mawis namnsdag. Det vill säga Madeleine och Magdalena ska firas.
(vi inte bara har liknande namn, tydligen liknande smak vad gäller kläder också..)
Synd att jag och bruna mawi befinner oss i olika delar av landet, annars hade det troligtvis blivit tårtkalas :)
Just nu spenderar jag min tid på Waxholmsbåten ut till Husarö för att hänga lite med mami på landet.
Dock började det regna nu vilket inte riktigt ingick i min planering men jag hoppas det går över tills jag kommer fram.
Ha en bra dag..
Toodles!

Här dj:ar vi förfullt på Snaps! Sofia gör ...

img_0772 (MMS)

Här dj:ar vi förfullt på Snaps! Sofia gör debut på innergården och jag agerar manager och ser till så att hon sköter sig. Det är också viktigt att mina låtar spelas :) sammanfattningsvis kan jag meddela att vår Dj karriär endast har börjat... Watch out! Toodles!


Kul kväll vi hade igår! Först mysig middag...

img_8795 (MMS)

Kul kväll vi hade igår! Först mysig middag på fjädelholmarna och sen en bärgningsbil som dessert... Peters bil började läcka bensin igen, precis samma visa som för två veckor sedan! Det löste sig i alla fall och bilen är fixad igen, tack och lov för det.  Toodles!


VM Rehab

Eftersom VM är slut och det är inget att se på TV:n längre får man ta sig till Råsunda istället för att se det live.
Ikväll spelar AIK på Råsunda och det ska bli kul att se hur det går med tanke på den minst sagt icke framgångsrika våren i allsvenskan.

Bättre kväll att titta på fotboll finns det knappt. Solen lyser och då blir vi glada :)
Om en timme hämtar jag upp kusinerna och mami som ska göra mig sällskap ikväll, trevligt!

Nu ska jag börja tänka på refrängen här på jobbet.
Håll tummarna för vinst idag...
Toodles!

Vegetariskt?

 

Jag gillade den här beskrivningen i menyn..
Vegetariskt:
Kycklingsallad... Sen när blev kyckling en vegetarisk rätt?

 

Kul :)

 

Toodles!


Back at the office

Då var det måndag igen och jag är tillbaka på kontoret. Parkeringshuset har blivit tommare och tommare för varje vecka och nu är jag nästan ensam där. Skönt för det är närmre till trappan nu :)
Här är en rolig bild på mig och bilen för några veckor sedan. Det är viktigt att ha matchande kläder till bilen, det blir snyggare då :)
Nu är det sista veckan innan jag får semester också, dock händer det inte jätte mycket just nu då alla är på semester, även kunderna vilket innebär att jag aldrig får prata med de personer jag egentligen vill. :)
Annars denna vecka blir det middagar, fotboll i morgon, fjäderholmarna, golf och lite annat kul.
Däremot är planerna för nästa vecka oklara. En hel veckas semester och jag vet inte vad jag ska göra. Det ska bli extremt spännande att se vad jag väljer :) Only time will tell... tror inte det blir en vecka i Umeå i alla fall!
Dock var helgen extremt produktiv och det blev jätte bra. Bilder kommer upp senare då jag inte har sladden med mig till kameran.
Nu måste jag dock återgå till jobbandet.
Toodles!

She got talent...

En vän, gammal klasskompis och fotbollspartner eller vad man nu väljer att kalla det, till mig har gjort en riktigt skön cover på Johnossi's låt What's the point.
Lyssna och njut :)
Grymt Jossan...
Toodles!

He's back...

Johannis tipsade mig att lyssna på denna låt vilket hon gjorde rätt i. Jag gillar den skarpt!
Eminem har gjort många bra låtar på sin nya skiva Recovery.

Detta är, Love the way you love ft. Rihanna
Litsen to this:
Toodles!

So disgusting...

Jag var förbi Amandas och Fridas lägenhet nu på förmiddagen för att slänga en limpa bröd som Olof och Johannes glömde när de lånade lägenheten innan sommaren. Detta mina vänner var bland det äckligaste jag har sett.
Jag kan tala om att det var tur att jag kunde slänga den idag så den inte hade legat där i två månader till, det var sjukt äckligt och mögel på hela brödet. Hade jag inte vetat att det var bröd hade man aldrig kunnat gissa var det varit för något. Det var seriöst gröna och vita svampar haha, såååååå äckligt!!!!!! Ush!!
Jag tog en bild med telefonen men tyvärr kan man inte se så tydligt. Fast det kanske är lika bra det haha.
Men nu är den slängt och lugnet är återställt, och Amanda och Frida kan flytta in i höst igen utan svampar i köket.
Toodles!

Back to Norrland!

Jahapp, då var man i Umeå igen. Jag har visserligen saknat min lägenhet men känns skönt att veta att sommaren inte är över ännu, utan att jag ska tillbaka till Stockholm på söndag igen.
Insåg idag när jag åkte från flygplatsen att det är väldans vad många björkar det finns i denna stad. Jag fick en liknande uppenbarelse i våras också, när jag åkte buss inne i stan och insåg att det var längor av björkar på varenda gata. Namnet björkarnas stad har verkligen uppstått av en anledning. :)
Helgaktiviteten kommer att bli målning för hela slanten. Här ska det fräschas upp lite extra och med tanke på att jag inte gjort det på två år, kände jag att jag var tvungen att ta tag i detta, därav valet av denna helg.
Mami kommer upp i morgon och ska hjälpa till så det blir nog en trevlig helg :)
Nu blir det filmkväll, ha det gött.
Toodles!

RC Glow

Älskar detta klipp... blir inspirerad till mitt jobb varje gång jag tittar på den!!



Fantastico...

Toodles!

Kontorsdag

Idag har jag faktiskt inte känt någon gång på hela dagen att jag hellre hade velat sitta ute och sola.
Jag har varit effektiv och produktiv idag och det är en mycket bättre dag på kontoret än igår.
Måndagar är helt enkelt ingen bra dag, i alla fall inte i mina ögon.

Jag fick precis en noblessask från grabbarna på kontoret för att jag missade fikat, väldigt uppskattat!!

Nu när min kollega Robert som jag delar rum med är på semester, passade jag snabbt på att möblera om lite och nu känner jag mig mycket mer hemma. Hoppas bara han inte ställer till det när jag är borta sen.

Helgen spenderade jag på landet på Ingarö och solade och åt goda middagar. Blev tyvärr ingen golftävling då min partner hoppade av, d.v.s. min bror fick andra planer :)
Jag åkte och tränade igår på Bromma Golf och fick inviga min lobwedge... jag är riktigt nöjd måste jag säga :)

Denna vecka är inte mer planerad än att jag på torsdag eftermiddag åker upp till Umeå. Målning står på schemat och ännu en helg ska tas till vara på. Det ska bli intressant att se staden sommartid, det ska ju vara så fint där på sommaren har man ju hört, så upp till bevis Umeå!

Nu ska jag återgå till jobbet.

Toodles!

RSS 2.0