Pictures

Här är lite bilder från vår weekend i Berlin, enjoy...

         

Valborg

G'day mates!


Idag är det toppen väder och vi ska nu i eftermiddag ut i parken och grilla och dricka rosé. =)
Det kommer sedan troligtvis följas av en utgång senare på kvällen, jag tror det kommer bli en nice eftermiddag helt enkelt.

Idag har jag fått ner Pavey eftersom Peter begav sig ner till Sthlm och Pavey och Gucci har nu blivit bra buddies så dom har kul. Så kul så att allt i min lägenhet helt plötsligt förvandlades till leksaker...vet inte om det är helt okej!

Jag har även tagit en sväng till Polisen för att hämta ut mitt leg, det värsta är att bilden var mycket mycket mycket värre än vad jag förväntat mig...hemskt!!!!
 

Frågan är, vad hände här egentligen?


Ja ja nu ska jag iväg, ha en bra kväll...cause I will =D


Toodles!

Back from Berlin

Halo halo!

Nu är vi tillbaka efter en HYSTERISK helg i Berlin, oj oj vad vad det finns roliga berättelser från denna trip. Det var hysterisk shopping, hysteriskt mycket gående men framför allt hysteriskt roligt.
 

Här kände vi för att stanna och steka lite...

Det finns massor att berätta och jag kommer inte kunna berätta allt här, men det mesta kul kommer i fler inlägg med tillhörande bilder. 
Jag måste nu göra mig klar för en till dags resande då jag åker hem till Umeå igen idag.

Ha en bra dag, vi hörs...



Toodles!

Stockholm next

Då var det dags att flyga hem igen, och imorgon bär det av till Berlin =)

Jag hoppas verkligen att vädret är med oss som det har varit här i Umeå senaste dagarna. Igår blev det lunch utanför skolan där det spelades musik och bjöds på kaffe och glass. Gissa vem som tog sista glassen?? haha Moi =D

Idag blev det lunch på balkongen med Julia och solen. Det blev glass även idag, dock ingen gratis men det var helt klart värt det. Nu är jag mitt uppe i sista packningen och jag har aldrig haft så lite packning tror jag. Här ska det finnas plats för eventuellt nya skor, och då pratar vi inte ett par...

Well well, njut av solen folk för vi vet aldrig när vi får se den igen i detta land =) Kanske dags för en glass också??



Toodles!

Två dagar kvar...

Nu är det helt plötsligt bara två dagar kvar tills jag och my dear friend Debbie åker till Berlin =D

Detta är helt sjukt, det känns som det var igår vi bokade resan och nu är den här. Jag har inte ens hunnit packa upp allt från Åre och nu måste jag packa ner igen. Detta är inget moment jag tycker är roligt...men det ska däremot bli underbart med en Girlsweekend i Berlin.


En sak som är säker är att det kommer bli shopping, vårkläder, pumps, fotografering, utekvällar med bäst av allt: Kvalitetstid med min käraste vän som jag inte hinner träffa allt för mycket med tanke på att jag flyttat ifrån henne och Sthlm.


Girlsweekend here we come =D =D

Detta är vår första onsdagsutgång för länge länge sedan men nästan det enda kortet med oss båda på samma bild...
Det ska helt klart bli ändring på det!!!



Toodles!

Passfoton?

Idag måndag, tillbaka i skolan men ångest över kommande arbeten...allt är som vanligt vill säga!
Vi hade föreläsning imorse med en ny lärare...intressant att ha någon annan föreläsare för en gångs skull, lite humor hade han också, eller han fick oss att skratta i alla fall.

Efter föreläsningen skyndade jag mig iväg hem för att hämra pass. Ett nudelpaket senare åkte jag iväg till polisen för att göra ett nytt internationellt ID-kort som man kan resa på inom EU. Efter 20 minuters gång och ett sammanbrott för att jag gick vilse ringde jag mamma och hon fick vägleda mig fram till entrén. Väl framme möttes jag av noll kö vilket överraskade mig glatt MEN vad är det med dessa fotomaskiner? Jag var tvugnen att ta om min bild för den första passade sig inte för damen bakom kassan. Det är HELT omöjligt att se proper ut bakom den där kameran och jag undrar varför? Jag kommer aldrig komma in på krogen med det där kortet, Madde 12 år vill komma in krogen???? Icke!!!


Well well, nu är det dags för lite studier....igen!!! Hade inte sagt nej till att åka skidor istället:
 
 


Toodles!


Rise n' shine

Skiner gör det i Umeå idag, det är sol men kallt!

Gucci springer just nu runt i lägenheten och har ett dampryck, vilket hon har haft hela natten också. Det blev alltså ingen skönhetssömn för min del....

Hon är mycket sötare när hon sover =)

Snart kommer Julia och då är det dags för studier igen.
Resten av dagen kommer gå åt till att städa och troligtvis träna på eftermiddagen.

Have a good day people, enjoy the sun!


Toodles

Umeå report

Hej hej, förlåt för dålig uppdatering.

Det har varit plugg, plugg och plugg sen jag kom tillbaka hem till Umeå. Jag och Julia har spenderat minst 12 timmar per dag med varanda och vi har visserligen inte bara pluggat men ändå.
Igår hade jag, Julia och Gucci myskväll med film och massa godsaker. Vi bakade pizza till middag, eller Julia gjorde det mesta medan jag satt vid datorn =)

I tisdags när jag fortfarande var i Stockholm var jag på Annas studentskiva som ledde till att jag och Elina gick som Paris Hilton och Nicole Richie. Anna själv var en kossa =D. Det var rolig skiva och dessutom kul att träffa massa vänner som jag inte träffat på länge.

Pokerface-posen, Isaksson fular sig, ola fular sig, jag och Anna posar hårt =)

 




Ikväll har jag och Peter ätit middag och det var riktigt gott. Vi hade även Pavey på besök, något som varken Gucci eller Pavey tyckte var en hit. Pavey skrämmde livet ur Gucci så hon råkade glömma att gå till toaletten utan det hände istället en olycka på golvet. Pavey gick sedan nöjd därifrån för att visa sin stolthet. Stackars lilla Gucci fick ta sig en oönskad dusch, jag tror inte att detta var den lördagskväll som Gucci hade planerad. Vi tittade även på film, vilket var trevligt.
Det blev helt enkelt en lugn helg denna helg med tanke på skolarbeten som behöver göras.

Det bästa överraskningen idag var helt klar när jag fick oväntat besök från Clara som jag inte träffat sedan jag jobbade i Grekland 2007. =) =) =) Underbart kul att se hennes glada ansikte igen!

Nu ska jag sova för att imorgon mötas av mer plugg.

Sov gott och dröm sött

Toodles!!!

Sthlm

Nu är jag tillbaka i sthlm och resan gick väldigt smidigt hem, jag hade dock kunnat tänka mig att stanna lite längre i Åre.
Det har varit en härlig semster och vi har haft ganska bra väder också vilket var underbart. På påskafton var det strålande sol och jätte varmt så det blev solning på toppen, följd av afterski på Fjällgården med Gudmor och Martina och Petra. Vi blev sedan bjudna till påskbufé som var otroligt mysigt hemma hos Gudmor med familj i Björnen.

Igår fick jag nya skidor och dom var grymma, sjukt rolig åkning och en bra avslutning. Jag har haft samma skidor i nästan 7 år och dom var alldeles för korta så detta var en befrielse.
Det blev en till middag på "Broken" igår, lika gott som alltid och sen hade jag en liten reunion med Marre som jag inte träffat sedan studenten, ett kärt återseende. Det blev dock ingen utgång för min del.

Nu ska jag snart iväg hem till pappa och äta middag och höra hur dom har haft det i Frankrike.

Ciao ciao, ha en bra kväll!


Toodles

Update Åre

Hello friends!

Hoppas ni har en strålande påsk och äter mycket godis. 

Jag har inte haft någon tillgång till internet förrän nu därav min frånvaro. Vi kom upp igår förmiddags efter en riktig traumatisk upplevelse på Arlanda. Det var maximal kaos och en lång lång lång lång kö av arga svenskar, ni kan ju föreställa er själva att detta inte var en plats jag ville befinna mig på. När vi var halvvägs i kön boardades vårt plan och vi hade inte checkat in bagaget ännu, så det hela slutade med att vi fick tränga oss och sedan köra en ordentlig löpning till planet. Vi skulle ju igenom säkerhetskontrollen också och en tjej som jobbade frågade mig om jag hade några vätskor i väskan och jag säger nej, och går vidare. På andra sidan av kontrollen kommer hon tillbaka och håller upp min nästan fulla festisflaska och sa: Du får inte ta med några vätskor...       Bra Madde!!!!!!


Vi kom med planet i alla fall och vi fick några härliga åk på eftermiddagen. Det var dock väldigt uppåkt men det var kul ändå. Middagen spenderades på min favorit restaurang i hela Åre nämligen "Broken", galet gott! Idag har det varit sol nästan hela dagen och det var super bra åkning i morse men sen på eftermiddagen var det kaos och massa pucklar. Mjölksyra? Check! =)
Vi bestämde oss för att gå på afterskin på vårt hotell då bland annat markoolio uppträdde och det var bra drag. 
Nu kom vi precis tillbaka från jacuzzin och bastuvärlden. Det var helt underbart och det var sjukt varmt i jacuzzin precis som det ska vara. I like it here!


Vi har bokning på Werséns kl 9 för att äta täljstensbiff, ytterligare en kanon middag kommer det bli. Det har alltid varit riktigt bra på denna restaurang, så detta är ett hett tips för den som ska till Åre någon gång i framtiden.
Nu måste jag göra mig klar, ha en bra långfredag.



Toodles
  

Vem hade anat?

Nu är jag i Stockholm och det är lika härligt att komma hem varje gång. Jag fick hämtning av mamma från flygplatsen igår som sedan tog mig till norrmalmstorg för att äta middag med mammas kollegor. Det var god mat och härlig pubstämning men vem hade anat att mammas kollegor hade så mycket att säga? Det var nästan på samma nivå som vårt gäng i umeå, fast det är faktiskt ingen som kan slå vårt gäng i snack. But I'm telling you, this was close!

 

Snåla med dricka var dom inte heller, det var kul i alla fall och de var trevliga.
Det blev sedan läggdags direkt när vi kom hem då jag var lagom trött.
Idag har jag tittat på alla gamla filmer på mig och mina hästar. Alla tävlingar jag har ridit och provridit hästar osv. Nostalgi på hög nivå. Snart ska jag bege mig in till stan och sen ikväll blir det reunion middag med Elina, Debbie och Rosévinet. Can't wait =D


Have to go, have a nice day =)         Tunnelbanan here i come...


Toodles!

Snö + april = what???

Vad är det som händer? Det bara snöar och snöar medan alla i Stockholm får använda solglasögon och vårjackor. Detta är inte helt okej kan jag känna. Vi som hade våren på gång, det var så nära men nu är det så långt bort igen. Orättvist!


Anyway, idag var det skola imorse. Ett kärt återseende av basgruppen, väldigt effektiva var vi också. Sedan har jag och Julia spånat ämne för B uppsats och lekt med Gucci. Efter detta blev det lite golfträning på Iksu men Amanda, helt klart ring rostigt men det ska bli ändring på det.
Ikväll är det packning som gäller för imorgon åker jag hem till kära Sthlm och det ska bli såå skönt att komma bort lite men jag kommer sakna min lilla Gucciiiii. Tur att hon får Amanda som extra matte ett tag =).


Nä nu måste jag sätta lite fart och plocka fram allt som ska med.


Later,


Toodles

Gucci Gucci Gucci

I fredags var det inte bara sorgligt, jag fick ju hem Gucci. Hon är det sötaste som går på fyra ben. Hon har varit ganska blyg i början men nu beter hon sig som en hund och går efter mig överallt i lägenheten och hon leker för fullt. Jag misstänker att jag kommer få kasta mycket möss och bollar närmsta tiden. =)

 
 

Fredagskvällen var jätte mysig, jag och Amanda tittade på film och mös med Gucci. Det var en superkväll!
Igår var också en lyckad dag. Jag och Amanda gick och tränade streetdance med mycke höftrörelser som vi sedan showade off på kvällen. Hanna kom och mötte oss på Ica för att handla middag och det blev en till super kväll med vin och godaste kycklingsalladen någonsin. Plus maten var ju sällskapet oslagbart. Precis efter avslutad middag när man minst anar det kom Peter, Phil och Ervin och livade upp stället och en halvtimme senare kom nästa pack med människor. Det blev en trevlig förfest helt plötsligt som sedan slutade på Corona när vi egentligen planerat att gå till ett annat ställe. Hur som helst, det var en kul kväll.

Idag har jag bara lekt och myst med Gucci. Vi har kollat på sex and the city och det verkar som det är Guccis nya favoritserie då hon var djupt inne handlingen. Hon hörde även sitt namn lite då och då...


Nu måste jag ta hand om tvätt, vi hörs imorgon. Sov gott!


Toodles


R.I.P.

Idag får vi säga hej då till min super kanin som vi var tvugna att släppa iväg till himlen. =(
Lemon, en trogen familjemedlem som alltid ställt upp för oss. Kaninen som tagit hem priser i kaninhoppning, stått ut med jobbiga katter som klättrat på buren och aldrig fört väsen av sig.

Lemon blev 12 år och 9 månader.





"Lemon min älskade kanin tack för nästan 13 års tid tillsammans"

- "Vila i frid"


Back on the dancefloor

Hey!

Idag har det varit en till lång dag i skolan och väldigt mycket läsning. Med trötta ögon och tung väska traskade jag hem för att första gången på nästan en månad gå till gymmet. Kändes riktigt bra, jag har inte haft någon halsont eller annan förkylning på två/tre dagar nu så äntligen kunde jag träna. Det blev ett funk pass och det är sjukt kul men kondisen har ju definitivt totalt försvunnit. Jag fattar inte heller hur alla personer som leder alla pass ser så sjukt bra ut när de gör alla rörelser? När jag tittar mig själv i spegeln vill jag inget annat än att titta bort, så länge känslan finns där så får det vara bra. Dom är himla duktiga och jag känner mig helt klart avundsjuk.

Ett hett filmtips för den som gillar dans och inte har sett den är "Step up 2" dock tror jag att många redan sett den, men se den igen. Galet bra film!


Sista dansen går inte av för hackor...


Time for bed,


Toodles

RSS 2.0