En ny version av Soul sister..

Detta kan vara bland det sötaste och roligaste jag sett på länge :)
Toodles!

"Det är inte fixbart"...

Vilka dagar vi haft...
Extremt rolig helg som inkluderat allt man kan tänkas vilja ha med i en helg plus mycket till.
Jag måste dock erkänna att jag är lite smått trött så här på söndagskvällen, då sömnen inte varit högsta prioritet senaste dagarna. Det har dock helt klart varit värt det :D
Spelningen igår med Timbuktu och Promoe var bra i alla fall, svettigt värre dock!
Kul efterfest med Promoe blev det också hemma hos Viktor :D
Här är lite bilder från vimlig.se
För att se fler bilder gå in på:
http://vimlig.se/album/2010-05-29-Corona/
Riktigt kul helg trots att vädret inte var lika bra som förra året.
Nu väntar snart Stockholms uteliv och på tisdag säger jag hej då till Umeå för sommaren.
Känns tråkigt att lämna alla vänner för sommarlov men ska bli kul att komma hem igen. :)
Nu måste jag packa och städa..
Toodles!

Sex and the city

Igår var dagen framme som vi längtat så mycket efter, premiären av sex and the city 2.
Vi slog på stort och hade en väldigt trevlig fördrink hemma hos Karin med ost, kex, vindruvor och diverse nödvändigheter.
Vi åkte sedan ner till stan och biosalongen för två och en halv timmes underhållning av de 4 tjejerna. Jag tyckte filmer var bra och rolig men ska inte berätta mer för er som inte sett filmen ännu.
Efter filmen tog vi oss ner till E-puben där bartömningen hade hållit på sedan kl 8 på kvällen, så det var helt klart bra drag när vi dök upp.
Väldigt bra dag!
Idag är det fortfarande lite oklart hur schemat ser ut. Brännbollsyran startar i alla fall idag och festligheter lär det bli.
Berättar mer senare...
Toodles!

Summerbreak is here

Sommarlovet är här och det ska firas! Vi började igår efter att vi haft redovisning av filmerna.
Vi en jätte mysig kväll uppe på rågången. Middagen blev riktigt lyckad och jag måste säga att jag är nöjd med efterrätten jag åstadkom :)
Det blev sedan ölhäng men vi beslutade oss för att skippa utgång igår eftersom det kommer bli en minst sagt aktiv helg. Morgonen har jag spenderat i solen på balkongen och nu ska jag iväg en sväng ner till stan.
Have a good day!
Toodles!

Skrämmande bra

Avicii säger jag bara... grymt!!!!
Lyssna och njut!
Toodles!

It's over

Idag gjorde vi klart det allra sista med kursen och i morgon är det redovisning, sen är det över.
Läsår 2 - check!
Nu väntar dagar med festligheter för att fira detta. I morgon är det internationell afton vilket är något vi själva hittat på. Alla tar med sig en/två rätter som är internationella inspirerade, en knytkalas kan man också säga.
På torsdag väntar sex and the city premiärer, då vi ska klä upp oss och ta en drink innan för att sedan troligtvis delta på E-pubens bartömning.
På fredag startar Brännbollsyran och vi kommer inte att delta i själva brännbollen men är självklart givna supportar förutsatt att det inte regnar.
Lördagen fortsätter med brännbollsfirande och kvällen kommer att spenderas på Corona där bland annat Timbuktu spelar.
Mina vänner, det kommer bli en grym vecka!
Toodles!

We no speak americano

Detta kommer nog bli ett långt inlägg så håll i hatten.
Jag ska försöka att summera helgen som ännu en gång blivit väldigt intensiv har vi hunnit med en utgång för att fira att filmen är klar. Den kvällen startade hemma på min balkong och sedan Corona där vi dansade iväg natten. Fredagen började med en promenad till strömpilen för att hälsa på systemet. Vi gick sedan skilda vägar och gjorde oss i ordning för kvällen då det var dags för den årliga festen Peddan in park.
Det var en riktigt regnskur på eftermiddagen så det blev en lerig kväll då vi befann oss på en gräsplätt på Ålidhem, d.v.s. utomhusparty. Väldigt kul var det och vi höll igång tills det blev ljust ute.
Lördagen spenderades i en solstol hela dagen för att sedan cykla tillbaka till ålidhem och Magdas rum som varit mitt andra hem den senaste tiden. Det blev allsång och trevligt sällskap och vi kom sedan på den briljanta idéen om att dra lott om vart vi skulle gå ut på kvällen. Vi hade nämligen beslutsångest och ödet föll på Corona igen då Adam Tensta och gänget spelade. Det var ytterligare en kul kväll och det enda jag behöver säga är "we no speak americano"... Låten som jag och Magda spelat på repeat om och om igen hela dagen.
Igår blev sedan en lugn filmkväll och vi har nu precis kommit hem från skolan och konstaterat att vi är klara för terminen. Nästan i alla fall, filmen är klar och nu är det redovisning som återstår. Skönt!!!
Toodles!

Lyckad middag

Det blev succé igår, Peter gillade maten och jag kom lindrigt undan med endast en liten incident med konservöppnaren men annars inga skador :)
Vi hade en jätte mysig middag och han verkade nöjd med tillvaron.
Förrätten blev en laxtartar med löjrom, sparris och citronsås.
Varmrätten blev Entrecote med råraka och en kantraellsås.
Även jag skulle önska att Peter fyllde år lite oftare så vi fick en anledning att brassa på med massa god mat.
Men men, man kan inte få allt här i livet.
Toodles!

Foodshopping

Idag är det ingen mindre dag än Peters födelsedag.
Jag ska därmed spexa till med en middag åt herrn, det är därmed dags för lite matshopping.
Jag ska hålla er uppdaterade om hur processen går då det ofta brukar hända lite allt möjligt när jag tar klivet in som kock :)
Jag ska göra några saker som jag gjorde till honom på hans födelsedag förra året (som är några av hans favoriter) så förhoppningsvis ska det går bra.
Blir dock svårt att toppa det Peter gjorde till mig när jag fyllde år sist, dvs en 7 rätters meny haha.
Wish me luck...
Nu måste jag kila,
Toodles!

Why??

Varför är det alltid så att allt smink tar slut exakt samtidigt, trots olika storlekar på saker och ting osv??
Det är himla irriterande måste jag säga. Trots att pengarna inte finns måste man lägga ut på sådan onödiga saker som jag ändå måste ha.
Idag köpte jag i alla fall en ny mascara som jag fick prova en utgång när jag var hemma i Sthlm över jul. Lilla Sofia var så snäll och lät mig prova den och då fick jag en positiv reaktion så nu ska jag har jag köpt den för att ge den en chans.
Maybelline's "The Collosal Volum' Express"
Nu ska jag göra mig i ordning.
Toodles!!

Breakfast a la Maddie :)

Idag hade tog jag mig tid att göra en god cappuccino inspirerad kaffe med de redskapen jag fick av min kära bror i julklapp. Glasen är grymma eftersom skedarna agerar sugrör lika mycket som sked. Mycket smart och användbart måste jag säga.
Gott var det och jag känner att det kommer bli en bra dag och halva veckan har redan gått nu så det är snart helg igen vilket vi tycker är roligt. :)
Have a fantastic day people.
Tooodles!

U make me wanna die

The Pretty Reckless är ett band där Taylor Momsen som är en av huvudskådespelerskorna i Gossip Girl är leadsinger.
Hittade bandet av en slump men de gör riktigt bra rock musik. Jag gillar den här låten, Make me wanna die.
Kvaliteten är lite oklar men det funkar...

Toodles!

What a weekend

Time is passing by really fast right now... Helgen är redan över!
Det var intensivt och händelserik helg måste jag säga, och även riktigt kul.
Fredagen gav oss en riktigt bra föreläsning i skolan, följt av ett trallande gäng nere på stan som i sin tur ledde oss till en grillning med en avslutning på Corona. Blev dock ett abrupt slut på kvällen men så kan det gå.
Lördagen bjöd på extremt härligt väder och det blev häng i solstolen i några timmar hos Magda. Med ett ansikte som kändes lite botox inspirerad d.v.s. stelt av solen, rullade jag hem, bytte om och åkte till Amanda för klassfest.
Kul att vara så många på förfest, det händer inte varje dag. Det blev sedan utgång på Scharinska som också var kul och det blev mycket dansande som vanligt.
Hoppas ni också hade en bra helg..
Tooooodles!

Sommarplanering

Idag har vi redigerat filmen som vi håller på med i skolan och det kommer väl bli en kul b-film. Jag tror ändå att den kommer bli okej i slutändan, eller vi får hoppas det i alla fall.
Annars är det sommarplanering som sker just nu och den är fortfarande lite oklar. Det som planeras mest just nu är dock Husarö Summer Party vilket förhoppningsvis blir en favorit i repris. Det kommer nog bli grymt i år igen, jag har det på känn :)
I övrigt längtar jag mest till golfbanan. Vill inviga min nya lobwedge som jag inte ens fått provslå med. Den kommer förhoppningsvis göra underverk och därmed få mig att vinna tävlingarna mot pappa i sommar. :)
Well well, det är inte långt kvar så det är bara att hålla ut.
Toodles!

Highlights from last weekend

Kvällen började med Deportees spelning på Campus.
Happy girls på konsert.
Skorna levde sitt eget liv och valde att färga om sig själva d.v.s så här ser man ut efter en spelning på lera.
En glad Mawi med ballong.
En till glad Mawi med massa ballonger.
En fantastisk trio som dansade iväg natten på båt'n förra helgen.
Sammanfattningsvis har helgerna inkluderat två extremt nöjda tjejer med sina ballonger, mycket dansande och sjungande. I like it!
Kul hade vi och bilderna får väl tala för sig själva.
Toodles!

Sommarkurs?

Idag uppstod då frågan, ska jag läsa sommarkurs eller inte?
Kom in på den kursen jag ville läsa nämligen Event Production men nu kan jag inte bestämma mig om jag ska läsa den eller inte?
Krävs att tänka på lite...
I kväll ska jag till Magda och hämta helgens bilder, då ska ni få se på höjdpunkterna som är värda att se.
Annars har dagen gått åt till att städa och tvätta. Trist men nödvändigt, jag ska fortsätta med detta så jag blir klar någon gång. Känns dock som ett mission som man aldrig blir klar med.
Later,
Toodles!

Valborgshelgen i Umeå

Hello people!
Då var det Valgborgshelg igen och detta gick inte av för hackor kan jag tala om.
Får lägga upp bilder i veckan men det var magdas kamera vi använde igår så jag har inga bilder ännu.
Hur som helst, vi spelade brännboll på dagen. Det följdes av grillning utanför Olof och Johannes, sedan gick vi ner till ängarna vid skolan för en livespelning med Deportees. Sjukt kul!
Jag, Maja och Magda gick sedan ut på Corona och hade en galet rolig kväll som bestod av dans med ballonger. Och tro mig det var inte ballongdansen :)
Som sagt väldigt kul och nu ska jag göra mig i ordning för en förfest hos Amanda.
Berättar mer senare.
Ha en toppenkväll,
Toodles!

RSS 2.0