Another summerday

Jag har precis varit i skanstull och hängt runt lite. Jag har nu insett att det är ganska skönt att bara glida omkring i Stockholm på sommaren och bara se vart fötterna bär mig. Jag var inne på Bolagret och tittade på tapeter till landet. Jag och Debbie har ett projekt som inte startat ännu men det ska i alla fall göras om lite där ute. Främst i mitt rum då det kommer att ta lite tid. Vi kommer nog inte att påbörja detta förrän till nästa sommar ändå men det är bra att börja samla på sig allt vi behöver.
Denna tapet är ett exempel på Bolagrets utbud av tapeter. Vi får se vad det blir i slutändan.



Toodles!

Back in business

Med en veckas uppehåll igen har jag nu valt att tillbringa lite tid framför datorn och ge er en uppdatering om vad som hänt senaste tiden.

Senast jag skrev var sista kvällen i Båstad som slutade i succé. Bilresan hem gick bra, jag var pigg och satt och pratade hela vägen för att hålla Elina och Sofia vakna. Hela båstadresan var så lyckad som en resa kan bli. Vi fick se tennis, riktigt bra fest, kul sällskap, bra väder allt var bara kul helt enkelt.

 

När vi kom hem åkte jag direkt vidare hem till Debbie och vi tittade på film och hade myskväll. Hennes lägenhet är så himla mysig. Dagen därpå åkte vi iväg och gymmade vilket ledde till att jag hade träningsverk i flera dagar.
På måndagskvällen åkte jag med pappa ut till Ingarö och vi hade en mysig kväll på bryggan med solnedgång. Sofia kom ut dan efter och stannade i några dagar. Vi paddlade kajak, åkte och tog fördrink i Strömma, solning och pickninck på bryggan osv. Väldigt härlig vistelse i skärgården måste jag säga.

  

Jag, Peter och mamma hade en mysig middag på restaurang Långa Raden här om dagen också. Riktigt bra mat till bra priser, d.v.s. jag rekomenderar ett besök för den som söker efter en trevlig restaurang.

 

Igår lördag hade vi fin släktlunch och middag som var riktigt härligt. Vi hade soligt och fint enda fram tills vi skulle åka iväg för att hämta vår stora båt, då det plötsligt kom ett stort skyfall. Jag och pappa hade precis tagit ned kapellet på båten och insåg att det vara bara att ta upp det igen... Detta scenario kallar vi "Svensk sommar"...
Vi hann dessutom bara starta motorn på stora båten innan vi insåg att den inte hade tillräckligt med bensin för att köras tillbaka till landstället och ingen av oss hade tagit med plånboken så det vara bara att säga hej och hej då till båten och åka tillbaka. =)

 
 

Jag har även hunnit med att äta en mysig middag men Emma som jag inte träffat på länge och Jessica och jag lyckades möta upp för en drinkkväll på söder.
I morgon har min käraste Anna avskedsmiddag och även om jag vet att tiden går så himla fort känns det tråkigt att veta att jag inte kommer att träffa henne på ett halvår då hon ska plugga i USA.

Jaja, det var en liten uppdatering från senaste veckan. På torsdag åker jag äääääääntligen ner till frankrike för att verkligen bara ha semster och ta det lugnt. Ska dock fösöka vara bättre på att uppdatera här fram tills dess.
 Nu ska jag sova lite och förhoppningsvis också få till ett besök hos frisören i morgon.

Sov gott,
Toodles!

Update Bastad

Hola amigos!

Nu sitter vi i Bastad och ska snart ga ut, jag har lyckats fa halsproblem sa det blir en lugn kvall for min del. Daremot ska vi ha kul. Vi ska till VIP-rummet pa Madison dar vi aven spenderade sista delen av kvallen igar. Prins Carl-philip kande ocksa for Madisons VIP-rum, sa det var helt klart bra drag.

Vi har varit pa tennis hela dagen vilket var riktigt kul. Sjukt bra stamning eftersom vi nu har tva svenskar i semifinal, dock kommer de mota varann imorrn. Vi kommer ju i alla fall ha en svensk i final garanterat vilket ar kul.


Ja ja nu ska vi ut, jag kommer hem i morgon och kan beratta mer om bravaderna och bildvisning kommer...


Toodles!

Båstad 2009

Som tidigare nämnt åker jag till Båstad i morgon med Sofia och Elina. Vi är galet taggade och det kommer bli några dagar denna vecka som inte kommer gå av för hackor.

Vi kommer att bo hos Sofias kompis från USA som har landställe i Båstad. På kvällarna kommer vi hålla till på Madison och troligtvis blir den en tennismatch på torsdagen. Det kommer bli riktigt kul det är jag säker på det är bara en sak som jag nu inte orkar med...packningen!
Helt seriöst så är jag så trött på att packa ner och packa upp och packa ner och packa osv osv osv. Som tur är har Elina och Sofia massa packning också så det finns möjligheter till att låna kläder vilket är bra.

Detta scenario som jag sitter i nu ser ungefär ut som när jag och Debbie var i Berlin d.v.s. så här:



Ja ja, det löser sig nog till slut vilket det brukar göra.
Nu är det dags att kila iväg till Britney och se vad hon har att bjuda på.


Toodles!


Living the dream

Sorry sorry för otroligt dålig uppdatering men tillgången till internet är väldigt begränsad denna tid på året. Att spendera tid på landställena är underbart men att berätta för människor via internet om vad som händer är inte lika lätt.

Nu sitter jag har hemma och ska snart iväg och fixa ett bankärende och sedan köpa mat. Jag har hittat en grym kokbok som låg på Husarö som jag tog lite recept ifrån och tro det eller ej men jag ska laga mat till Peter och mig i kväll =).
After my brilliant dinner ska vi iväg på Britney koncerten, niiice.

Under helgen hade jag min stora sommarfest på Husarö som blev otroligt lyckad i mina ögon. Perfekt väder varje dag och ännu bättre sällskap för att förgylla tiden. TACK ALLIHOPPA för DEN perfekta helgen!!!!!
Jag, Peter och Sofia kom hem igår eftermiddag och hade en jätte mysig resa in i solskenet och sedan lite häng på nybrokajen med lite godisremmar för att sedan ta färjan hem till sjöstaden.

Jag kom hem och droppade grejerna, pratade lite outfits som vi ska ta med oss till båstad som vi åker till imorgon. Sen kom mamma hem och vi åkte direkt iväg till kära Råsunda för att se Aik - Göteborg där i vann med 1-0 vilket var sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt skönt.
Efter det åkte jag iväg till Fahlander och sa grattis till Sophia som fyllde 25 igår. Vi tog oss sedan vidare till mälarhöjden till ett jätte fint hus där gott vin serverades och mysigt sällskap.

Detta blev nu en snabb catch up på vad som hänt senaste dagarna och summeringen blir:
Stockholm på sommaren är Oslagbart!!!




Later folks,

Toodles!

Jetlag...again!

Det här med jetlag kan ju vara något av det mest irriterande, ever! 
Jag gick och la mig runt 9 igår kväll, och jag vaknade halv 6 i morse. Vad gör man så tidigt på morgonen när ingen annan är vaken och det finns ingen att prata med? Facebook! Jag har pratat med alla från Shanghai eftersom det är rätt tid för dom att hänga på facebook. Där har vi en bra sak med att ha internationella vänner :D

Så kul har min morgon varit... Jag har bara suttit och längtat tillbaka :P

Så här såg en del av Shanghai ut kvällstid:


Pudong har de högsta och några av de häftigaste byggnaderna jag någonsin sett.


Det värsta med idag är att jag inte har en blekaste aning om vad jag ska göra. Jag kanske åker ut till landet på Ingarö en sväng och hänger med pappsen. Kan vara ganska skönt med skärgårdsliv, båt och middag på bryggan. Däremot hade det varit bra om min kära bror kunde följa med så vi kunde ta bilen, buss känns inte överdrivet exalterande. 
Annars vet jag inte vad jag ska göra...?? 

Well well, time will tell, nu ska jag äta lite jordgubbar och hoppas på att resten av Stockholms befolkning vaknar till liv snart.

Toodles!

I'm back...

Nu är jag tillbaka i Sverige och min hemstad kära Stockholm. Efter en lååång resa hem med ett stopp i Amsterdam kom jag hem runt 1 i natt. Det kändes mycket jobbigare att åka hem än vad jag trodde faktiskt, allt hade precis börjat bli rutiner och alla nya vänner blev en vana att prata med varje dag. Well well, jag kommer väl att åka tillbaka antar jag.

Jag är redan trött på detta land och kan knappt bärga mig på att få lämna landet igen. Det positiva är dock att jag snart ska få träffa mina kära vänner Sofia och Debbie vilket kommer förgylla min dag. 
Sen till helgen när det är dags för min och Peters sommarfest kommer jag få träffa ännu fler av mina favoriter, så det är ju inte helt fel att vara hemma. 

  

Jag ska snart åka iväg och handla lite inför helgen, sen blir det checka in my BFF's nya crib. Hennes nya lägenhet i Skarpnäck ska tydligen vara en riktigt "keeper".

Jag har inte så mycket koll på hur mitt schema ser ut för de kommande dagarna vilket känns konstigt, jag är hemma i Sthlm utan planer...Detta har aldrig hänt förut!!! Men det kanske är bra, jag kan använda min spontanitet och göra vad jag vill =).

Gucci blev glad att se mig igen, dock råkade hon ramla i badkaret idag så det blev panik och smart som hon är hoppade hon direkt i sin sandlåda vilket bidrog med att vi fick sand över allt...bra jobbat Gucci!

Time for shopping, later.

Toodles!

Packing...............

OMG, säger jag bara!

Att packa är verkligen det mest uttråkande man kan göra...
Idag har jag bara packat och packat och det känns inte ens som jag kommer någonstans. Alla prylar bara ligger överallt och jag vet inte vart jag ska lägga dom. 

Igår kväll åkte jag iväg i ovädret till och mötte min kompis Jingjing på ett charity event för en nyöppnad butik. Man kunde köpa choklad och så gick pengarna till "make a wish" fonden. Det bjöds på underhållning, chokladmartini, cupcakes med mer. Vi gick sedan vidare till ett annat event där det skulle bjudas på fashion show och en stor kinesisk popsångeska var på ingång. När vi gick in var jag den enda blonda tjejen och västerländska tjejen för den delen så alla små fans som stod utanför stället och väntade med kamerorna på den stora popstjärnan började ta bilder på mig och trodde antagligen att jag var någon kändis vilket kändes lite konstigt. Samma process upprepades även när jag gick ut från stället...men men det är alltid kul att bli behandlad som en vip utan att vara det. =)



I kväll ska jag äta middag med Irena, Tomasz, Jing och Malcom. Jag ska bara försöka hinna packa klart och fixa presenter till dem så jag måste skynda mig lite nu, annars blir det knas.'



Have a nice day friends,

Toooooooooodles!

090701

Då var det Juli igen...jag orkar inte att tiden går så fort, det är helt omöjligt att förstå att det var ett år sen jag åkte till Holland och jobbade, känns som det var för någon månad sen. 

Jag kommer hem om två dagar, så passa på och njut av lugnet i Sverige för det varar inte länge till. Idag hade jag en halvdag på jobbet för att hinna fixa lite saker innan jag åker hem. Irena var ledig idag från sin sommarskola hon jobbar i just nu så vi passade på att luncha och shoppa lite. Väldigt trevligt och som vanligt hittade vi hela tiden saker att skratta åt och oj vad vi prutade på bra idag, we were on fire! (om man läser den senaste meningen fort kan man väldigt lätt läsa fel och direkt koppla det till att maten vi åt till lunch kanske inte var så bra utan att det kanske uppstått vissa gaser i magen...om ni förstår min poäng?) 

Förlåt för att min humor kanske inte är den bästa just idag, men ni får ha överseende med det!

Köpte en väska till mamma som jag egentligen vill ha själv kom jag på i samma sekund som jag köpte den, men å andra sidan är det bra att den finns i Stockholm så att jag kan låna den när jag kommer hem och hälsar på. =)

Jag sitter just nu och funderar på vad jag ska äta för middag idag, jag har en ovanligt hög energinivå just denna kväll. Jag brukar inte ha det men idag är det super speed. Jag vet dock inte vad jag är sugen på för mat, och utbudet här gör inte saken lättare ska jag säga. Har suttit och funderat sen kl.18.00 på vad jag vill ha och klockan är nu 20.21 och jag vet fortfarande inte... Jag tror att slumpen får avgöra, jag går utanför dörren och ser vart mina fötter tar mig. Spännande...

Ladies and gentleman, it's time for food...



Toodles!

RSS 2.0