Julplanering - Bahamas?

Jag gillar ju att planera och jag började igår därmed tänka på jullovet. Vi har ju varit bortresta varje jullov så långt jag kan komma ihåg vilket fick mig att känna en viss panik eftersom vi inte haft något bokat än. Men efter ett samtal med mami kändes det bättre, det kanske kan bli av ändå trots vår dåliga planering detta år. 
Som det ser ut nu ska vi satsa på att åka till Bahamas, inte helt fel om det blir av måste jag säga.
Bilderna får tala för sig själva...
Det är i min värld helt okej att drömma sig bort ibland även om man bör stirra ner i böckerna.
Min motivering stiger i alla fall om jag har något att se fram emot...
Toodles!

Skolglädje

 

 
Åh, vad roligt vi har i skolan. Harmonin sprudlar och alla vill vara med på bild!
Nu är vi i alla fall klara med våra arbeten och det är dags för lunch och sedan inlämning.
Toodles!

Det börjar lukta SM-Guld

AIK vann igen, extra skönt eftersom det var mot Djurgården. Inte för att Djurgården varit något större hot denna säsong men ändå. Det är en liten bit kvar innan det är klart men chanserna är stora för vårt svart-gula favorittröja.
Nu måste jag återgå till min körkortsteori...
Toodles!

Problem igen...

Det går inte att lägga upp bilder för mig vilket gör det hela lite tråkigare. Jag vet inte vad som är fel men det kan hända att det blir bildlöst en tid framöver. 
Från det ena till det andra, mami är uppe på besök i helgen och vi spenderade gårdagen i stallet för att titta på SM i hoppning. Igår var det kval och idag är det final, så vi är snart på väg dit igen för att titta.
Dags för frukost sen vidare mot hästar och stallet.
Ha en bra söndag,
Toodles!

En till helg avklarad

Måndagskväll och en till helg är avklarad. Vi hade sittning på lördagskvällen som blev väldigt lyckad i mina ögon. Det hade lagts ned mycket energi på detta event och det märktes. Stämningen var på topp och som sagt det blev en lyckad kväll. Även om jag missat mycket av nollningen i år och kanske inte riktigt uppfyllt min roll som fadder måste jag säga att det varit extremt roligt. 
Denna dag började jag med körlektion kl. 07.00 för att sedan åka hem och läsa lite körkortsteori. Kl.10.00 bar det iväg till skolan för föreläsning och sen lunch och lite plugg. Eftermiddagen har jag sedan ägnat åt att städa, leka med Gucci och tränat lite. 
Nu ska jag försöka ge er lite bilder som jag varit dålig på att göra men eftersom det verkar som att jag äntligen kommer stanna hemma i umeå nu ett tag, borde det bli bättre uppdatering från min sida. 

80-tals feber

Vi hade en super trevlig kväll i tisdags och 80-tals kläder sprang omkring mellan bowlingbanorna.  
Jag lade inte ned all min energi på själva bowlingen denna gång utan sprang mest omkring och tittade på alla andra och vi pendlade även mellan banorna och restaurangen för att vi inte fick ha någon dricka nere vid banorna. 
Det fungerar inte att ladda upp bilder just nu så jag återkommer med det!
Toodles!

Flygplatsen i Aten

God morgon kära vänner!
Nu sitter jag, Sophie och Sara på Atens flygplats och väntar på att checka in och sedan för att få flyga hem. Vi ska först till Budapest för att sedan flyga vidare till Arlanda. 
Helgen har varit grymt rolig, vi har dock haft sviktande väder med mycket blåst vilket iofs resulterade i härlig segling men en del sjösjuka gäster. Igår hade vi hela dagen off och kunde ligga och sola på båten vilket var riktigt skönt. Vi avslutande sedan med en staff dinner vilket var riktigt gött.
I kväll blir det packa upp och plugga som gäller. Inget mer exalterande än så kommer dagen att bjuda på, däremot i morgon blir det 80-tals bowling :) Looking forward to it!!
Ha en bra dag,
Toodles!

Off again

Då var det dags, igen. Flyga hit och dit har tydligen blivit min vardag på senaste tiden. Nu är jag i sjöstaden och ska alldeles strax åka till arlanda för att först flyga till Budapest och sen vidare till Aten.
Det var en kul men lång natt i natt då nollningsfesten höll igång längre än vi hade kunnat ana. Så det blir till att sova lite på flyget. 
Nu måste jag skynda mig iväg, vi hörs på måndag.
Ha en bra helg!
Toodles!

Umeå today, Greece tomorrow

Halloj!
Nu är jag i Umeå och har precis varit i skolan. Dagen har bestått av att packa upp och packa ner och städa. Plus lite skola på det. I kväll är det fortsättning på nollningen, det är skattjakt för dem ikväll. 
Helgen i sthlm blev lyckad. Mycket jobb men det gick bra, däremot lugnt i övrigt. I morgon bär det av till Grekland för min del. Denna helg blir det jobb där nere istället på ett event. Vi kommer att vara 6 båtar som kör omkring, så det kommer nog bli riktigt kul. Det enda negativa med denna situation är att jag är extremt trött på att packa ner och packa upp och packa ner och packa upp osv osv osv...men jag antar att det är smällar man får ta om man inte vill sitta hemma. 
Det ska bli underbart att få komma ner till lilla Lavrion och sen få segla lite. Jag får berätta mer när jag kommer tillbaka sen, vilket är på måndag eftermiddag.
Här är några godbitar från sist jag jobbade i Grekland: 
 
Nu måste jag packa lite till, sen är det nollning som gäller.
Toodles!

Internetkaos

Hej hej hej,
Förlåt för min extremt dåliga uppdatering!
Jag är nu tillbaka i Umeå efter en tripp till Göteborg och sedan vidare till Husarö för att till slut hamna här uppe igen. 
Skolan har börjat och det är en hel vild nollning som pågår just nu. 
Jag kommer ner till Stockholm i morgon för att jobba på flytande båtmässan i Sthlm. Kom till vasahamnen och hälsa på om ni vill titta på båtar. 
Hur som helst, jag har inget internet hemma i lägenheten så jag har problem med att uppdatera bloggen. Men ska försöka fixa det. 
Ha en bra onsdag,
Toodles!

RSS 2.0