Påskägg?

Hola!


Idag var det en heldag i skolan med föreläsning och grupparbete. Nu på kvällen har det varit mer plugg och ja, det är ungefär vad som har hänt idag.

Imorrn är det första april så glöm inte att lura någon, det ska jag göra men jag har inte kommit på vem och med vad men något blir det =).

Snart är det påsk och jag ska få åka till Åre med mami. Det ska bli såå kul att få åka skidor igen, har haft ett långt uppehåll pga resan till aussie förra året.
Däremot har jag funderat på det här med påskägg, är det bara jag som är otroligt dorky och vill ha ett påskägg? För mig är det en av höjdpunkterna att få ett ägg som är fyllt med godis och ibland en liten present. Jag har inte hört att andra lever vidare med denna tradition, utan det är bara för barn. Är jag fortfarande ett barn då? Hur som helst, det ska bli skönt att åka bort lite.

Later people,


Toodles!

Tillskott i familjen

Jag har ju glömt att berätta den största nyheten på länge.

Jag ska få en ny roomie här hemma, en liten kisse ska flytta hem till mig på fredag =D =D
Den lilla gråa varelse är bland det sötaste jag har sett och jag är sååååå lycklig!

Titta för er själva:



Jag läääääängtar =D =D =D


Toodles!!

The weekend

Hello people!


Förlåt för den dåliga uppdateringen. Måndag idag och det var introduktion av nytt moment. Känns konstigt att detta är det näst sista momentet på första året, det har gått så fort. Det är även näst sista dagen av mars, vilket också är galet.

Helgen bestod av först EPP i fredasg som sedan blev fest hos Linn som var sjukt roligt, och sedan utgång. Lördagen blev lugn, åt middag och tittade på fotbollen hos peter. Planen var att gå till E-puben för att Peter och Sten spelade men jag var för trött så jag gick hem och sov. Igår var en pysseldag, jag sydde på knappar på ett par shorts, gick igenom skidutrustning, städade och jag passade även på att ha finalen av let's dance på i bakgrunden och jag måste säga att jag tyckte laila skulle vinna.


Well well, nu måste jag plugga


Toodles


Sverige - Portugal

Snart är det dags för fotboll, det är läge att bänka sig framför tv'n.

Go sweden!!!!!!!

Inspiration

För den som känner att den inte har tillräckligt med bokstöd hemma kommer här ett riktigt bra och hett tips:




Använd skorna!!
Förutsättningen för detta är ju såklart att det är fina skor så att de pryder hyllan. Men i och med denna lösning får du två flugor i en smäll för att det blir både en sko- och bokhylla, Wonderbar!!!

(Det är förövrigt Debbies hylla och inte min)...

Go home and try it!!

Toodles =)

Hemtenta

Hola!!

Idag har det varit fokus på pluggandet och att få klart hemtentan som ska in imorrn. Det har alltså inte varit en så händelserik dag. Mitt brännmärke är kvar och ser inte ut som det kommer försvinna i första taget =(

Igår var jag uppe hos min bror och åt lite middag, jag satt i soffan och Peter stod i köket och Pavey...ja, ingen vet exakt vad hon hade för sig? Lite sidohopp och attacker, hon hade även lyckats komma över lite spagetti som är en av hennes favorit leksaker. 

Jag har lagat lite fläskfilé idag som var god men ja det är typ allt. Det sjukaste är att imorrn är det fredag =) =) Galet vad veckorna springer iväg...


Nu ska jag finslipa hemtentan sen ska jag se Stockholm Arlanda.


Toodles!

Dagens ordspråk

Tittade i min kalender alldeles nyss och jag hittade ett ordspråk som hade passat mig idag:

"När botten är nådd har man i alla fall fast mark under fötterna"  (plus ett brännmärke)...

Visste ni att...

Det är bara 73 dagar tills skolan är slut och det är dags för sommar!!!!!!!!

Real pain

God kväll på er.

Idag hände det igen, jag trodde att det fick vara nog med olyckor och otur i mitt liv med att jag skar mig i fingret för ett tag sen och har varit sjuk länge men idag tog priset. Jag låg i sängen och skrev  på min dator och jag har två spotlights lampor precis övenför sängen och de var tända. Jag sträcker upp min arm för att sträcka på mig och kommer åt armen på denna lampa och bränner sönder armen. Jag har en stor blåsa som troligtvis kommer bli större och större och armen är helt sprängröd runt om, inte vackert!
Hur är detta möjligt? Fråga ett jag ställer mig är ju, har jag ingen reaktionsförmåga över huvudtaget? Skrämmande...


Hur som helst, detta ledde ju till att min dag blev förstörd på grund av den smärta detta orsakade. Fick en liten chock som denna gång bestod av ett skratt anfall. Det blev ingen konstant fokusering på pluggandet vilket är frustrerande, men men jag anatar att jag får skylla mig själv.

Jag hoppas på en bättre dag imorrn =)


Toodles!

OGIM

Oh, God It's Monday!

Snart är det helg igen, känns skönt. Idag är det sol i Umeå men jag är fast inne i mitt hem med studierna.
Det är kul att plugga men det är inte kul att behöva stanna inomhus när det är strålande sol ute men men sånt som händer.

Jag har fått nys-sjukan tror jag, det är helt galet vad jag nyser. När jag var liten lärde jag mig att man fick önska sig någonting om man nös 3 gånger eller fler och jag kan ju säga att min önskelista är lååååång so far och jag tror att den kommer bli längre med dagens gång.

Nu till måndagens höjdpunkt....bilder från helgen =)

  
 
 

Trenderna efter helgen är helt klart: Äta på händerna, peace tecken och armbrytning...


Nu: tillbaka till plugg


Toodles!

What a night

Hey people!


Söndag och en lugn dag. Har efter helgen blivit sjukare och sjukare vilket inte är speciellt kul men sånt som händer.
Igår kväll var vi på födelsedagsfest hos Anna och vilken härlig fest. Anna hade fixat ett jätte roligt popquiz och delade in alla i lag och vilket lag vann??? MITT =) jag var sjukt nöjd och vi hade riktigt talangfulla människor i laget.

Efter popquizet gick vi över till armbrytning av någon anledning, något som jag inte gjort på år men det gick ju bra det med. Senare på kvällen gick vi vidare ut till Rex och träffade även på Karin och Linn lite otippat. Det var en kul kväll i alla fall.

Idag blir det bara att ta det lugnt och plugga lite.


Later,


Toodles

Sunshine

Det är sol idag och underbart vår väder, jag blir så lycklig av detta bra väder.

Jag ska om en stund in till lilla stan med Sanna och Sophia för att umgås lite, kanske en fika på det. Ikväll är det fest hos Anna som fyllde år i torsdags, det ska bli kul. Peter ska även va dj på e-puben så det finns väl risk att jag går dit och supportar honom efter besöket hos Anna.

Igår var det Efter Plugget Pub på Corona med gänget som sedan ledde till att vi gick hem till Sanna på kvällen och tittade på "så ska det låta", "grillad" och sen såg vi "Hundtricket". Efter denna härliga kväll hos Sanna gick jag, Christian och Amanda ut en sväng på "NH" vilket var en intressant men kul upplevelse.

Här är min käre bror med vantar som strumpor och lilla Pavey gumman oj oj oj:

  

  

Nu måste jag göra mig klar, have a good day!



Toodles

Spruta

God eftermiddag kära vänner!

Idag är det fredag igen och det känns som jag skriver detta hela tiden men vart tar tiden vägen? Det känns som det är fredag hela tiden numera.

Hur som helst, imorse var jag upp tidigt för att gå till sjukhuset och vaccinera mig inför shanghairesan. Det tog jätte lång tid i vänterummet som fick mig att komma in i djupa tankar om världsdelar. Detta ledde till en sms koversation med min mamma och hela hennes kontor som var tvugna att ta reda på de frågor jag ställde. =) Lärorikt!

Sedan blev det dags för spruta och jag brukar aldrig ha några större problem med det men AAAAAAAJJJJJJJ vad ont det gjorde. Jag är nu öm i hela armen och kan inte lyfta den utan att det gör sjukt ont. Inte helt okej kan jag känna, men men hellre ont efter spruta än sjuk i shanghai.

Titta vilken god middag vi åt igår =) =) =)



Nu måste jag till skolan en sväng!


Toodles!

Senil?

Hello!

Idag trodde jag att det största katastrofen var skedd, jag hittade inte min kalender vilket resulterade i panik.
Jag letade i alla väskor, under kuddar, i kylskåpet över allt men hittade den inte (jag hittade dock några andra saker jag letat efter). Jag fick ett sammanbrott och visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag satte mig framför datorn och försökte lugna ner mig och bokade en flygbiljett till Stockholm i samma veva. När jag skulle skriva ut biljetten böjer jag mig ner för att ta upp pappret från skrivaren och vad ligger brevid skrivaren????

Min kalender =D

Detta leder ju då till nästa fråga, vad f** gör min kalender under skrivbordet brevid skrivaren? Har jag blivit senil på riktigt? Jag blev rädd för mig själv, MEN det viktigaste är ju att kalendern är återfunnen nu i alla fall. Tack och lov för det.

Nu ska jag upp till Peter och äta middag och leka med Pavey.

Later folks,


Toodles


Redovisningsdag

Idag har vi haft redovisningen jag pratat om så länge nu och det gick hur bra som helst. Vi blev även erbjudna att eventuellt komma tillbaka och göra redovisningen igen för resten av företaget, vilket vi självklart är upp för. =)

Vi åkte senare till "TC" och åt lunch tillsammans och skrev sista protokollet tillsammans. Väldigt trevligt och god mat också. Nu ska jag ägna mig åt lite städning en stund för att göra det kliniskt efter förra helgen. Efter det måste jag även ägna tid åt de så kallade studierna.


Ha en bra eftermiddag så länge,


Toodles!

"The City"

Tisdagar, vad har vi gillat mest med tisdagar de senaste veckorna? Jo, "The City" men idag var det säsongsavslutning. Väldigt sorgligt att veta att jag inte har något att se fram emot på tisdagarna längre.

Annars har dagen varit hyfsat lugn. Vi hade genrep för sista gången innan redovisningen som vi har imorgon inför företaget. Det är lite nervöst men jag är säker på att det kommer gå bra. Jag har stått framför spegeln och tränat, tänk om mina grannar har hört mig. Då måste de tro att det är något fel på mig, går runt hemma och pratar för sig själv om mångfald och genus. =)

Anyways här är lite kul bilder från helgens melodifestivalen fest, enjoy =)

  
  
  

Här kan vi se Sanna i mina gråa skor som passade perfekt till hennes outfit, Jag och Henrik med bilden som han ville ha som sin nya profilbild och även provning av diverse skor i min garderob.
Underbart att ha sånna roliga vänner =)


Toodles!

Omg Omg Omg

Oh My God säger jag bara!
Jag som är en människa som råkar älskar skor har av någon anledning missat en sjukt bra hemsida som säljer skor. Fråga mig inte hur jag kan ha gått miste om denna sida för det fattar inte jag heller????? 
Det roligaste är ju dessutom att adressen till hemsidan är så självklar nämligen: www.shoes.com
Haha, detta är ju så komiskt.

I alla fall, jag hittade typ en miljon skor som jag vill ha som är galet snygga. Det är hemskt att jag inte bara kan sätta mig och beställa alla dessa fina skor. Här är några skor som jag absolut kan tänka mig att vara ägare till:


   








Det finns skor på denna hemsida från alla möjliga märken men bland annat: Steve Madden, Michael Kors, Rock and Republic, GUESS, Betsey Johnson, Fergie och många många fler.

Steve Madden hade även ett par skor som jag tänkte att jag kanske skulle behöva med tanke på helgens upplevelser. Istället för programmet "Pimp my ride" har han gjort en liknande version av ett par skor: Pimp my Uggs...

Om jag har dessa på mig när jag går ut kanske jag känner mig lite finare. Det finns verkligen en lösning på allt...

Nu måste jag sova och drömma om dessa skor, vi hörs imorgon.


Toodles!

Simon & Tomas

Äntligen har det gått en vecka och alldeles strax börjar ett nytt avsnitt av "Design Simon and Tomas" på 3:an.
Mina två idoler inom inredning och design.

Den inspiration de ger är helt otrolig, varje gång jag tittar på det programmet vill jag ha ett rum att göra om. Tapetsera, måla och dekorera, gud vad roligt =).

Jag hoppas ni tittar så att ni inte går miste om den coola inredningen de visar och ett annat hett tips för den som gillar dessa två karaktärer är deras blogg: http://www.tv3.se/simonochtomasblogg
Check it out...


Nu börjar det =)

Toodles!!!!

Beachtime

Nu har jag äntligen beställt en bikini som min kära vän Elina ska få ta med hem från Victoria's Secret åt mig. Jag hade spanat in ett flertal bikinisar och när jag var inne så var en av dem på rea så att då kände jag att det var rätt tid att slå till. Det blev den randiga bikinin som jag visat förut:



Jag längtar så mycket till i sommar =)

Besviken

Hej på er!

Idag är det måndag och jag har en vecka framför mig bestående av plugg. Hoppas helgen varit till belåtenhet. Min helg var väldigt bra måste jag säga. Lördagskvällen var otroligt lyckad MEN vad hände med att svenska folket röstade fram Caroline af ugglas och Marlena som topp 2????? Jag är helt klart besviken...

Jag höll med juryrösterna Måns och Sarah, där har vi två bra bidrag men sen så kommer svenska folket och röstar lika konstigt varje år, whats up with that?

Men men jag antar att det inte kommer att ändras, samma visa varje år. 

Jag som hade hoppats på att bli helt frisk nu har fått ett totalt bakslag och jag ligger hemma och är sjuk igen. Denna gång värre än förra veckan. Jag hoppas verkligen att detta går över snart. Det börjar luta till ett besök hos doktorn men jag väntar minst en dag till. Det är ju inte så kul att gå till doktorn.

Ja ja nu ska jag återgå till pluggandet, later folks!


Toodles

RÖSTA

Kom på att uppmana er ALLA att rösta på Sarah Dawn Finer ikväll. Snälla låt den bästa låten vinna för en gångs skull, Pleeeeeaaase! =D


Go Sara!!!!!!!!







Kom igen nu och RÖSTA

Årets skämt

Hello people!

Hoppas allt är bra med er idag.

Ikväll är det kvällen vi väntat på, Final i Melodifestivalen =) =) =)!!!

Det är lite otippat att jag är den som är mest exalterad av alla över denna kväll, jag kan alla låtar och alla artiser. Jag känner mig som rena uppslaget i expressen.
Kvällens outfit kommer att bestå av den gröna kjolen jag köpte för några helgen sen.

Men men nog pratat om ikväll, jag ska berätta lite om igår. Vi va först hemma hos Hanna och lagade mat, eller dom lagade och jag åt haha =P. Nä så var det inte riktigt, jag var lite sen så maten var redan klar när jag kom, men jag diskade i alla fall. Sen tittade vi på så ska det låta och let's dance. Vi sjöng med för fulla muggar.
Jag gick sedan och mötte upp min kära bror och hans lilla gäng och det var underhållning på hög nivå kan jag säga. Jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig. Danserna de bjöd på var en riktigt stämningshöjare, inte för alla dock =P. Nästa gång är det videokameran som följer med säger jag bara.

Hur som helst för att komma till årets skämt med denna kväll var att jag bröt mot mina principer och gick ut i mina Uggs. D.v.s i dessa skor:


Som tur va gick vi ju bara ut på E-puben och där kan ju människor komma in glidandes i mjukisbyxor så det väckte ingen större uppmärksamhet men ändå. No more utgångar i Uggs....

Nä nu måste jag börja göra mig i ordning inför kvällen, hoppas ni får en toppen lördag!


Toodles!!!!

Fabulous friday

God eftermiddag på er!

Idag är det fredag igen och jag älskar fredagar. Jag är fortfarande inte helt frisk men jag mår bättre i alla fall. Ikväll kommer vi att ta en lugn kväll med lite matlagning och film. Det är så skönt med fredagar eftersom man har hela helgen framför sig.

Idag har jag spenderat dagen hemma och pysslat med min lägenhet. Jag har varit på jakt efter ett vitrinskåp ett bra tag och jag har hittat ett riktigt bra från Ikea och som ett plus bara kostar 500:-!!!! Fantastiskt. Jag tror jag ska slå till på detta skåp eftersom det är både snyggt och prisvärt. Det dyraste är dock frakten, men det kanske kan vara värt det ändå.



Jag ska fundera på saken så får vi se hur det blir =)


Toodles

Min namnsdag

Idag är det flaggdag och det är min namnsdag, det har dock inte gjort min dag mer speciell än någon annan men ändå.
Annars idag har jag haft en lugn morgon hemma för att sedan möta upp gruppen för att planera det sista inför redovisningen nästa vecka. Vi träffades på waynes coffe och diskuterade kring den kritik vi fick på senaste redovisningen och jag tycker att vi kom fram till väldigt bra saker och jag tror att vår redovisning kommer att gå galant.

 
Det mest engagerade gänget Ever, (bilderna ljuger lite, vi var faktiskt ganska aktiva) =D

Jag har precis tittat på programmet Stockholm Arlanda, intressant faktiskt men jag blev lite stressad av att titta på det eftersom jag varit i samma situation med förseningar väldigt många gånger. Jag känner ilskan som människor har men när jag ser det på detta vis känner jag sympati för de människor som får stå ut med detta tjat från resenärer varje dag. De visade från flygplatsen i Las Palmas att det var ett plan som var tvungna att sova över en natt och vad hände mig senast jag var på Las Palmas flygplats? Jo jag fick sova över en natt för att planet var sönder. Det finns tydligen en förbannelse på Las Palmas flygplats.

Jag blev väldigt ressugen av att se på detta program, sol och värme kan man aldrig få för mycket av. Men men nu blir det ingen solresa förrän i sommar så de e väl bara att vänta.

Anyway nu ska jag titta på "shopaholics" eller vad dom nu är på lyxfällan som har tappat kontrollen över sina pengar.


Toodles

Hälsningar från the states

Pratade precis med Elina och Sofia från USA. Helt sjukt att vi kan sitta och prata över internet helt gratis och vi kan dessutom se varandra och som Sofia sa, göra roliga miner haha.

Ska bli så kul att träffa dom igen även om det dröjer ett litet tag till. Det är trist att jag inte kan umgås med alla vänner så mycket som jag vill eftersom vi befinner oss på olika ställen i världen hela tiden men vi kom fram till att vi nog kommer att "sattle down" om några år och kunna ta igen den här tiden då vi är ifrån varandra.

By the way: här är min kaka jag lyckades åtsadkomma under dagen =)
 Yummi...

Jag har inte bestämt vad jag ska göra med kakan, antingen sparar jag den till lördag för schlagerfesten eller så tror jag min bror kan vara en kandidat. Vi får se =)

Nu måste jag sova, hörs imorrn!


Toodles

Sick

Idag vaknade jag upp med feber och kände att livet var tråkigt. Vi hade planer för att eventuellt gå på skottska puben pipes ikväll för att gå på popquiz men jag insåg snabbt att det inte skulle ske.

Istället har jag haft en dag hemma med vila. Jag kunde dock inte ligga still hela dagen så jag pysslade lite i köket och gjorde lite matlådor och även en kaka =D.
Gjorde ungefär en likadan kaka som jag gjorde förra helgen till pappa och eva. Den blev väldigt lyckad faktiskt men jag vet inte vad jag ska ha den till för jag vill inte äta den. Kanske att jag tar en bit men jag gillar mer att göra kakan än att äta den. Det borde ju vara tvärtom men icke...

Det kommer en bild på min "konstverk" lite senare =)

Jag hoppas jag mår bättre imorrn så att jag är frisk i helgen. Nu ska jag gå o kolla på diagnos okänd och se om jag lär mig någonting. Inser jag snabbt att jag inte gör det zappar jag över till semestersvenskar som kan vara ett av de roligaste och patetiska program EVER! eller nä nu kanske jag tog i men det ligger alla fall topp 10 på patetiska program, det är ett faktum.

Have great evening,


Toodles

BFF

Debbie my sweet best friend forever har gjort min kväll ikväll. Helt otippat skickade hon en låt som hon hade gjort till mig, den är ju lagom ironisk men helt underbar.

Vi har även utvecklat detta till att göra personliga ringsigaler och signaler som ersätter den tråkiga väckarklockan. Ska försöka lägga upp på youtube så att ni kan få höra.
Jag har en känsla av att debbies första låt kommer utvecklas lite mer och sedan bli vår egen sommardänga, så jag ska verkligen försöka få till så ni får lyssna på den ljuva musiken!

Hör av er om ni vill ha en egen personlig ringsignal eller väckarklocka så fixar vi det! =)

Nu är det läggdags,


Toodles!

What a day..

God kväll på er!

Idag har det varit en seg dag. Redovisning för klassen idag och vi hade samling 9 imorse för att träna. Vi var nöjda med själva redovisningen och det var bra att få lite feedback innan den riktiga redovisningen vi ska ha nästa vecka för företaget vi analyserat. Det känns väldigt kul att vi ska få presentera det vi har kommit fram till för själva företaget.

Hur som helst, när vi var klara med redovisningen hade vi en snabb lunch och sen presentation av B-uppsatsen som vi ska skriva innan terminens slut. Vi var lagom övertrötta på eftermiddagen och det blev väldigt fnissigt vilket iofs inte är ovanligt men det spårade lite kan jag känna. Tröttheten spred sig och det blev en power nap när jag kom hem =).


Igår var inte heller en bra dag för min del, det började med att jag försökte vara duktig och göra frukost för en gångs skull men det hela resulterade i strömavbrott...endast i min lägenhet! Great, bråttom som vanligt stod jag där med en mixad smoothie som jag inte fick upp ur ställningen så började det läcka från mixerna och 90 % av smoothin rann ut på diskbänken. Så mycke för att göra smoothie på morgonen. Till sist i all hets fick jag kasta i mig några vindruvor innan jag sprang iväg till skolan. Jag hann få igång strömmen också men inte tillräckligt tidigt för att jag skulle hinna skriva ut de papper behövde. Men väl på väg till skolan, springades på is skulle jag ned för en snöhög som har blivit högre och högre ju mer vintern gått den har även blivit helt nedgådd och jag som hade bråttom bestämde mig för att springa ned för isen istället för att gå och typ glida ned och vad händer???? ja ni kan ju gissa....

DEN VÄRSTA VURPAN I MITT LIV!!!!!!!!

Jag trodde jag skulle dö, jag klarade mig dock från några större skador men ont har jag än idag. Det bästa av allt var att det var ju mitt i rusningstiden, alla skulle till Umeå Universitet just då och precis där så varsågoda alla som fick se årets vurpa.

Ja ja, till något roligt. Vi har nu spikat schlagerfest hemma hos mig på lördag, dresscode: schlager, schlager och schlager. Vi tänker oss glitter, våfflat hår go wild an crazy! Detta kommer att bli a night to remember, thats for sure. =)




Ja ja nu ska jag kila, vi hörs vänner.


Toodles


Ett måste...

Rise and shine!

Jag såg confessions of a shopaholic igår, så underbar film. Jag verkligen älskade böckerna så det va ju inte helt otippat. Den filmen är ett måste för den som älskar fina kläder och skor. Det finns ett par sjukt snygga ankelboots med i filmen från Gucci som är såååååååå snygga, to die for!!!!!

Som sagt, filmen är ett måste!!!!



Well well, nu måste jag till skolan. Hoppas ni har en bra dag och var förstiktiga med kreditkortet som du kanske tror är din vän fram tills räkningen kommer =).


Toodles!

By the way

Jag kom på att säga att jag är överlycklig över att Sarah Dawn Finer gick vidare till final igår i melodifestivalen. Jag har blivit en riktig nörd men nu när jag väl satt mig in i detta då ska det även gå som jag vill.

Jag uppmanar alla att rösta nästa helg på Sarah så hon vinner!!!!!!!!!!!!

Jag kommer att ha en riktig melodifestivalen kväll nästa lördag och det är bära eller brista som är temat d.v.s. antingen vinner Sarah eller så gör hon det inte men just nu finns det bara ett alternativ.....



Anyway, sov dags!

Internationella kvinnodagen

Hej hej, idag har det inte blivit mycket blogg för min del. Jag har varit upptagen med att bland annat bråka med datorer och min nya router som jag inte ens fick att fungera, väldigt frustrerande. Trots Amandas hjälp ville inget fungera så det blev inget trådlöst nätverk denna helg heller.

Annars spenderade jag förmiddagen med pappa och vi hängde upp den nyinköpta tavlan på sin plats och det blev jätte bra. Sedan var det storinhandling av mat, underbart att ha lite varor i kylen igen.
Imorgon blir det plugg och genrep av muntlig presentation som äger rum på tisdag. Förhoppningsvis blir det även lite matlagning gjord imorgon med mina nya varor och sen kanske lite golf på det.

Vi får se, nu är det sängdags.

God natt,


Toodles.


Konst

God kväll kära vänner!

Idag har jag och pappsen varit och shoppat lite av det nödvändigaste d.v.s. inga kläder. Däremot har jag äntligen lyckats hitta en tavla till mitt vardagsrum. Jag känner mig riktigt nöjd och jag tror det kommer bli super bra när den kommer upp på din plats.



Denna kväll kommer att äga rum hemma hos mig med melodifestivalen och ett riktigt härligt buffébord med alla möjliga delikatesser. När jag packade upp varorna ur kassarna idag kändes det inte som studentmat direkt vilket det inte är heller när pappa är på besök. =P

Det ska bli jätte trelvig och gårdagens försök på bakning slutade ju över förväntan kan jag avslöja. Efter tredje försöket gick det som smör i solsken. Det blev inga maränger dock utan plan b blev någon form av kärleksmums och jag råkade göra väldigt mycket men nu har jag lagt in lite i frysen så den som vill ha kakor är välkommen =D.

Nu måste jag göra klart här hemma, hoppas ni får en bra kväll.


Toodles


Trying to bake a cake

How hard can it be??? jag menar för tre dagar sen stod jag i köket och bakade små maränger med lite choklad smak, de blev hur bra som helst. Idag ska jag försöka mig på ungefär samma sak fast en liten större sats bara och vad händer? Det går inte...jag är inne på min tredje sats med smet eller vad det nu kallas och den är bara helt död. Marängsmet ska ju vara fluffig och härlig men min är bara platt. Vad har jag gjort idag som jag inte gjorde förra gången? Eller kanske tvärtom vad gjorde jag då som jag inte gör nu??
Detta ska bli efterrätten till ikväll till pappa o eva, tur att klockan inte är så mycket än så jag fortfarande har tid för plan b (som jag iofs inte har kommit på än, men ändå). Tragiskt att det enda jag ville göra var att styla med att jag har talang för att stå i köket men idag var inte bevisdagen, tyvärr...

Kolla själva, platt och död smet:

 

Jag körde in den sista smeten i ugnen i alla fall, jag menar den kan ju smaka gott ändå. Time will tell....


Toodles

TGIF

Thank God It's Friday, again! Jag förstår verkligen inte hur veckorna kan passera med sån fart som de gör??? Helt galet!

Nu ska jag iväg till skolan för att kämpa på med vår presentation för att senare ikväll få besök av Pappsen och Eva. Denna helg är de ombytta roller, de får komma upp till mig och peter. Ska bli kul att få visa dem min lägenhet nu när den är lite mer inbodd och allt är på sin plats. De har inte sett den sen första veckan jag komhit och vi höll på och bygga ihop alla möbler så det ser lite annorlunda ut nu. Som ett litet plus på detta kommer tre omklackade skor upp till mig med pappa som budbärare. Jag tog med mig tre par ned till sthlm och tog dom till mitt favoritställe i sjöstaden och klackade om dom där istället för här, eftersom jag inte hittat något ställe här i umeå som gör dessa tjänster. Jag har väl troligtvis letat på helt fel ställen men ändå. Mission completed! =)

Ja ja nu är det dags att göra lite nytta, school here i come.


Have a nice day,


Toodles

Födelsedagskalas

Good evening people!

Idag är det Julias dag, hon fyller 24 år idag och vi har spenderat kvällen hos henne och hon bjöd på massa godsaker. Vi hade med oss tårta och blommor. Jag hade slagit till på lite ballonger också riktigt snygga lila med rosa snöre.

Som vanligt blev ljudnivån på max och massa skratt, jag kommer troligtvis ha träningsvärk i käkarna en vecka framöver. Det var lite roligt att alla hade snappat upp att Julia älskar choklad och gav henne massor av choklad i present, inklusive mig. Jag gav henne en påse med massa plopp så att hon inte skulle behöva lägga pengar på det.

I övrigt har dagen bestått av skola och plugg. En ganska lång dag men nu känns det inte lika jobbigt när vi kommer ut från skolan kl 17 för det är fortfarande ljust ute då vilket är underbart. Våren är på gång trots mängden snö.

By the way här är bilderna på renen "Sixten". Känn den norrländska touchen, wonderbar! =)

  

Nu ska jag kila till sängen, sov gott.


Toodles

Museum

God kväll på er!

Dålig uppdatering idag men det var en tidig morgon som började med basgruppsmöte. Sedan rullade det på med skola fram till eftermiddagen. Dock en liten annorlunda skoldag då vi begav oss till Västerbottens Museum som är företaget vi analyserar till ett skolprojekt. Väldigt mysigt ställe faktiskt och jag fick idag känna på riktigt att jag befinner mig i norrland då jag fick träffa en ren för första gången. Jag och "Sixten" som han hette fick direkt bra kontakt tycker jag fast det verkade inte som att han tyckte att det var hyper roligt att så fastbunden vid ett träd.

Jag tog ett kort med mobilen på Sigge, jag ska försöka fixa in den bilden så ni kan få se honom.

Annars har kvällen bestått av matlagning och städning, känns som jag gör detta varje dag. Eller ja, mat måste man ju äta varje dag så det kanske är logiskt men just städningen, det finns inget slut på detta. Jag blev dock nöjd för idag var det garderoben som det var fokus på och det är ju alltid kul att hanskas med kläder.

Hur som helst nu ska jag plugga lite, ha en bra fortsatt kväll.


Toodles

Inspiration

Hellou, hoppas allt står väl till.

Jag har precis städat i mitt kök och det blev skinande rent. Men hjälp av Cilit Bang blev allt jätte rent och det känns väldigt fräscht att komma in i köket.

Jag hade dock en sak till som hjälpte mig att komma fram till resultatet nämligen mina superhandskar.
Dessa fick jag av Debbie nu i helgen som en inflyttningspresent och jag säger bara: Ren kärlek!
Vill ni ha lite inspiration till städning så skaffa dessa, de är både heta och praktiska. Nu behöver jag aldrig känna mig ful när jag städar.

Spana in dessa skönheter från Bolagret för 49:-


Lycka till med städningen

Toodles

Back in Umeå

Nu är jag tillbaka i vinterlandet igen. Känns sådär, jag hade så roligt hemma i sthlm. I alla fall, nu har jag precis packat upp min väska och nyinköpta grejer.

Här är lite av helgens shopping:

 
Skjortklänning från zara, mina nya favoritskor också från zara

 
Två koftor, den vita från zara och den gråa från h&m.


Lila jacka från Fred Perry.

Nu väntar jag på våren och hoppas att den kommer komma till Umeå också.

Toodles


Bromma flygplats

God morgon.
Just nu sitter jag här på Bromma flygplats och väntar på att få flyga hem till Umeå. Fick skjuts av pappa i morse så har suttit är sen halv 8 och fördrivit tiden med att plugga lite. Jag har haft sällskap med riktigt många kostymnissar och alla dessa människor hade sina datorer med sig. Men av alla dessa människor såg jag bara en enda person som hade en mac. Endast svarta trista datorer i sikte. Inte konstigt att folk ser deppiga ut på morgonen, med en sådan dator skulle jag också se trött ut, men jag skiner upp varje gång jag tar fram min älskade lilla dator. 

Gårdagen var en härlig dag. Jag och pappa åkte först till söder för lunch i söderhallarna på restaurangen Louis. En grekisk sallad senare var vi på väg till Västberga golfhall. Det kändes för en gångs skull riktigt bra, annars vid denna tid brukar golfen vara ringrostig men inte igår. Kvällen blev sedan lugn med riktigt god mat med fördrink, förrätt, varmrätt och efterrätt. Underbart! Avslutningen blev sedan en beck film. 

Jag började även titta igenom lite bilder som jag har på datorn och hittade en nyårsbild på Peter och mig som jag gillar. Så idag lägger jag upp en bild på oss och uppmanar till att syskonkärlek är oslagbart.





Hoppas ni får en bra måndag.


Toodles

Söndag med pappa

God morgon!
Idag är det söndag och jag ska snart iväg med pappa på lite äventyr. Tanken är att vi troligtvis ska till båtmässan idag igen eller så åker vi och spelar golf. Det finns även chans att vi hinner med båda.

 
Bild från shoppingen i nacka forum igår.

Nu måste jag skynda mig o packa klart innan pappa kommer.

Ha en toppen dag,

Toodles

RSS 2.0