Omotiverad uppstigning

Nu ska jag snart åka till körskolan och träna på att köra lite bil. Idag var det dock så kallt att gå upp att det inte alls var kul, plus att Gucci sov djupt på min arm så det var svårt att snirkla sig ur det på ett bra sätt.
Undrar om jag måste skaffa ett extra element eller en värmefläkt för att uppnå maximal värme?
Det är i alla fall värt att kolla upp :)
Nu måste jag äta lite frukost och sen bär det av in till stan och sedan ut i trafiken.
Have a good day...
Toodles!

Why is it so hard?

Allt verkar så lätt när man tittar uppifrån men när man måste ta på sig glasögonen och mellanlanda nere på jorden kommer allt tillbaka.
Varför är det så svårt att släppa vissa saker trots att man borde?
Varför ligger skulden så nära och det logiska så långt bort?
Allt leder till frågan:
Can we really forgive if we can't forget?
.......

What dosen't kill you makes you stronger...

Jag dog inte på körningen idag, alltså blev jag bara starkare av det och lärde mig vad jag ska tänka och träna på innan uppkörning. 
Jag dog inte av att lämna in texten idag, jag har alltså lärt mig någonting utav det. 
Det finns massa saker jag inte dött av vilket betyder att jag måste blivit mycket starkare, men trots det känner jag mig inte stark idag.
Tror jag behöver åka till Stockholm och ha lite kul och som tur är åker jag iväg i morgon. 
Så här kul hade jag sist i Stockholm...(tror dock inte det blir lika vilt som förra gången denna helg)!!
It's now time for me to clean this place up!
Toodels!

Vaccinerad - check!

Idag åkte jag och Peter och vaccinerade oss. Själva processen i sig var ju helt lugn men seriöst, biverkningarna har börjat tala. Jag mår inte på topp kan jag meddela, känner mig inte direkt mindre sjuk än vad jag gjorde innan sprutan. Feber, huvudvärk, förlamad i armen och sååå vidare....
Inte kul!! 
Men men nu är det gjort och jag hoppas det går över fort. Känner mig så trött så jag vet inte vad, hoppas jag vaknar i morgon över huvud taget. 
Sitter och tittar på fotbollen, Italien - Sverige men jag kan knappt skilja på vad som är bollen och spelarna så vet inte om det ger mig så mycket att titta på matchen. 
Önskar jag hade lika mycket energi som lilla Gucci har just nu...
Ha en bra kväll,
Toodles!!!

USB sladden????

Jag har tappat bort min usb sladd :( 
Har därmed problem att ladda upp bilder som jag gärna vill visa för er...letar som en tok just nu bland all tvätt som jag var tvungen att hänga upp i min lägenhet eftersom jag inte fick igång torktumlaren.
Det var inte min dag idag...
Ja ja ska leta vidare och hoppas att jag kan hitta den under kvällen.
Toodles!

Back to school

Helgen är slut och det är dags för mig att kila iväg till skolan.
Jag hade en skön helg, tog det lugnt och var mest hemma och pysslade. 
I fredags var vi på Corona och dansade omkring vilket var väldigt roligt. Lördag och söndag spenderades hemma i soffan med Gucci. 
Nu måste jag kila iväg!
Toodles!

Höjden av klantighet!

Jag förstår inte vad det är med mig och att vistas i köket... varför fungerar det inte?
Jag har precis avslutat en middag med min käre bror som var livlig och trevlig som vanligt MEN jag kan inte laga mat utan att skada mig. 
Jag var tvungen att lägga ett finger på ena plattan jag nyss använt och därmed bränna fingret som nu bultar och bränner. Varför kan inte allt bara fungera? Jag förstår inte varför....
Klantigt var det i alla fall...
Nu ska jag snart sova, halkbanan väntar i morgon.
Toodles!

HYSTERISKT...

...är sammanfattningen på den senaste veckan. 
Massor av jobb för att sedan följas av utgångar och middagar och så vidare. Lördagen blev en av mina bästa kvällar i mitt liv då jag fick festa och samtala med hela AIK. De var på Café Opera samtidigt som vi för att fira dubbel segern och det kan jag intyga att de gjorde bra. Jag är så trött nu så jag verkligen inte vet vad jag heter, det har varit extremt intensivt men mässan var en succé. Vi hade fullt med folk i vår monter hela tiden och det såldes båtar och resor hela tiden. 
Nu är jag tillbaka i Umeå för att mötas av en ny vecka som också är helt hysterisk men på ett annat sätt. Plugg, plugg och plugg, halkbana och körskola ska klämmas in och allt annat runt omkring ska skötas. Det är mycket nu!!
Fina bilder från lördagen: 
Afrodite och jag med Kenny Pavey :)
Vi fick fin skjuts i hummerlimon till caféet i alla fall...
Nu måste jag plugga körkortsteori...
Toodles!

Hyllning på råsunda

Igår var det ytterligare en guld-fest. Jag, Patric och mammsen åkte till Råsunda för att hylla AIK och det var rysningar rakt igenom! Vilken sjuk stämning det var...underbart!
Nu är det åter till verkligheten då det är jobb i morgon och sedan Navigares reunion på kvällen, så det blir fullt upp. Det ska bli riktigt kul att träffa några vänner som jag inte träffat på länge i morgon kväll så laddad är jag. Resten av veckan fortsätter med jobb på dagarna och olika middagar och fester på kvällarna. 
Ha en bra kväll...
Toodles!

SM-GULD SM-GULD SM-GULD

JAG ÄR SÅ LYCKLIG MAN KAN BLI!!!!!!!! VI HAR TAGIT SM-GULD OCH DET FINNS BARA ETT LAG SOM ÄR VÄRDIGA DETTA OCH DET ÄR SÅ KLART AAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har precis kommit hem från kungsgatan efter att ha hyllat laget. Filmer kommer upp inom kort, det var en av de sjukaste kvällarna i mitt liv och vi satt på flygplatsen i Bryssel med datorn på och vi fick se sista minuterna. Sedan tog det fem minuter innan vi satt i busniess class med segerchampagnen serverad. Det var en extremt bra dag! 
Det är en obeskrivlig glädje som sprids i lägenheten just nu, pavey och gucci dansar omkring och AIK trubaduren spelas på högsta volym!
VI hörs, det är dags att fortsätta fira....
TOOOOOOOODLES!!!!!!

Destination Stockholm

Då var det dags att åka hem igen efter en underbar vecka med massa golf och god mat.
Igår fick vi även till en biljardmatch som har varit tradition varje gång vi varit här.
Vi har även börjat planera upplägget för resan hit nästa år...:)
Det värsta med denna dag är att AIK spelar mot Göteborg idag som avgör allsvenskan och vad händer??? Jo vi sitter på planet när denna match spelas. Har vi tur hinner vi koppla upp oss de sista minutrarna i bryssel och därmed vara delaktiga om AIK vinner SM-guld, vilket dom ska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det är bara börja ladda nu, för er som ska se matchen skrik åt mig också!!
Nu ska vi köra iväg till flygplatsen!
Toodles!!!

RSS 2.0